Opublikowano 2 lipca2 lip Zagrałem w końcu demo, nie no ludzie, śmiga się jak złoto, a CKY jak usłyszałem, to
Opublikowano 2 lipca2 lip On 6/28/2025 at 10:25 AM, Bzduras said:Preload na klocu już dostępny, 42GB.Gamepass nie daje wytchnienia. Kupiłem sporo gier na PS ale od kwietnia nie mam czasu włączyć bo cały czas GP angażuje :) Poczekają do końca sierpnia jak mi się skończy abo.
Opublikowano 2 lipca2 lip 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):Poczekają do końca sierpnia jak mi się skończy abo.
Opublikowano 2 lipca2 lip Nie znalazłem metody na dostanie się do secret area w Founry ale przy dostatecznie szybkiej jeździe, wystarczy zrobić boneless z rampy i przeleci się przez obiekt bez kolizji.Nie mogę się doczekać premiery, będzie zarwana nocka na pewno.
Opublikowano 4 lipca4 lip Zajebiście wygląda ten kreator. Nigdy nie byłem kreatywny w takie rzeczy, ale pewnie społeczność zaraz zrobi jakieś megakozackie twory. I tylko szkoda, że nadal oteksturowanie jest takie generyczne na wszystkim, jakby twórcy bali się dać graczom za dużo opcji żeby przypadkiem nie zrobili lepszych leveli od nich
Opublikowano 5 lipca5 lip Autor lista osiągnięć się pojawiła https://psnprofiles.com/trophies/35018-tony-hawks-pro-skater-3-4
Opublikowano 7 lipca7 lip Jak wrócę z pracy to oczywiście, że sprawdzę czy działa. Ale chyba premiera jest globalna, więc nie nastawiam się na wiele Paluszki świerzbią żeby walnąć jakiegoś kickflipa po długim dniu, nie powiem że nie
Opublikowano 7 lipca7 lip 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):Ale chyba premiera jest globalna, więc nie nastawiam się na wiele PNie jest, NZ działa podobno.
Opublikowano 7 lipca7 lip To jak tak to dlaczego by nie skorzystać z darmowego przelotu do najlepszego kraju dla graczy? @Rozi pozdrawiam ze słonecznej Nowej Zelandii, piękna pogoda, super widoki, zajebiste miejscóweczki do skejtowania mają tutaj
Opublikowano 7 lipca7 lip Autor oby się utrzymało w takich rejonach, to może nutella nie poświęci serii dla AI
Opublikowano 7 lipca7 lip Utrzyma się, oprócz wybebeszenia kariery z THPS4 to jest naprawdę godny następca 1+2 - NPCe, więcej efektów, więcej animacji do zadań... Śmigał się wybornie, levele odświeżono naprawdę dobrze i z szacunkiem do oryginału, contentu zapowiada się od groma i jeszcze trochę, a wszystko to razem zebrane do kupy powoduje podobnego banana na mordzie co przy 1+2. Jeśli ktoś zagrywał się w poprzednika to i tutaj przepadnie, jest godnie.
Opublikowano 7 lipca7 lip Niech to się sprzeda wykurwiście i lecimy z Undergroundami Do mnie deseczka już leci!
Opublikowano 7 lipca7 lip Autor 1 minutę temu, jimmy napisał(a):Niech to się sprzeda wykurwiście i lecimy z Undergroundami nie będzie nigdy undergrounda bo modern audience się zesra o misję w moskiwie, no chyba, że zrobią 2 minutes runs na mapach z thuga 1 i 2, bez fabuły
Opublikowano 7 lipca7 lip Szkoda że wizualnie nie ma nadal skoku, 4 generacje później, a nadal bluza przyklejona do ciała, kaptur przyklejony, poważnie, nie można zrobić w końcu fajnej animacji latania ubrań na postaci? Tekkeny i inne chyba mają to od lat.
Opublikowano 8 lipca8 lip Myknąłem wczoraj całą trójkę jedną postacią i zacząłem karierę z czwórki. Źle nie jest, ale brakuje tego uroku który miał free roam i odbieranie zadań od NPCów Jeździ się wybornie i po dwóch levelach zaczynam się do tego przyzwyczajać, ale nadal - 10 zadań i dwie minuty to jednak nie to samo. Ten timer można sobie przestawić na godzinę tylko co z tego skoro zadania nadal zostają te same, jest ich 10 na level i można je robić ciurkiem zamiast zagadywać do różnych ludków na mapie, no czuć znaczącą różnicę we flow tego wszystkiego. To, że levele odświeżono naprawdę zajebiście trochę koi ból, ale ta rana będzie się jeszcze chwilę goić. Nowe levele są wkomponowane w karierę czwórki (Movie Studio i Waterpark, Pinball odblokowuje się w inny sposób) i ten pierwszy jest dobry - sporo fajnych linii i rzeczy do skejtowania, spodziewałem się jakiegoś generyka bez polotu i miło się rozczarowałem. Ciekawe jak wyjdą te pro zadania w praniu - trójka też je dostała, więc będzie ciekawie robić coś zupełnie nowego na tych poziomach. A, co do timera jeszcze - ten limit 60 minut przenosi się też do trójki, więc jak ktoś nie chce co chwilę resetować poziomu to może go sobie ustawić i jeździć do woli.Ogółem to gdyby nie taka pierdoła jak potrzeba snu to pewnie jeździłbym pół nocy, Toni nadal jest uzależniający. Sporo ludzi jednak będzie zawiedzionych tą czwórką, bo to już nie jest to samo.
Opublikowano 8 lipca8 lip Ta manipulacja limitem czasowym wpływa jakoś negatywnie na osiągnięcia lub zaliczanie czegokolwiek?