Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Zagrałem w końcu demo, nie no ludzie, śmiga się jak złoto, a CKY jak usłyszałem, to
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. On 6/28/2025 at 10:25 AM, Bzduras said:Preload na klocu już dostępny, 42GB.Gamepass nie daje wytchnienia. Kupiłem sporo gier na PS ale od kwietnia nie mam czasu włączyć bo cały czas GP angażuje :) Poczekają do końca sierpnia jak mi się skończy abo.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):Poczekają do końca sierpnia jak mi się skończy abo.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie znalazłem metody na dostanie się do secret area w Founry ale przy dostatecznie szybkiej jeździe, wystarczy zrobić boneless z rampy i przeleci się przez obiekt bez kolizji.Nie mogę się doczekać premiery, będzie zarwana nocka na pewno.