Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Bzduras
    Bzduras

Potwierdzone 2 minuty w THPS4. Szkoda

• wojtas011
    wojtas011

Opublikowano

Co to za jakieś Waluigi Pinball w Tonym Hawku?

Opublikowano

Preload na klocu już dostępny, 42GB.

Opublikowano

Zagrałem w końcu demo, nie no ludzie, śmiga się jak złoto, a CKY jak usłyszałem, to wub

Opublikowano
On 6/28/2025 at 10:25 AM, Bzduras said:

Preload na klocu już dostępny, 42GB.

Gamepass nie daje wytchnienia. Kupiłem sporo gier na PS ale od kwietnia nie mam czasu włączyć bo cały czas GP angażuje :) Poczekają do końca sierpnia jak mi się skończy abo.

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Poczekają do końca sierpnia jak mi się skończy abo.

giphy-5.gif

Opublikowano

Nie znalazłem metody na dostanie się do secret area w Founry ale przy dostatecznie szybkiej jeździe, wystarczy zrobić boneless z rampy i przeleci się przez obiekt bez kolizji.

Nie mogę się doczekać premiery, będzie zarwana nocka na pewno.

Opublikowano

Zajebiście wygląda ten kreator. Nigdy nie byłem kreatywny w takie rzeczy, ale pewnie społeczność zaraz zrobi jakieś megakozackie twory. I tylko szkoda, że nadal oteksturowanie jest takie generyczne na wszystkim, jakby twórcy bali się dać graczom za dużo opcji żeby przypadkiem nie zrobili lepszych leveli od nich nosacz2

Opublikowano

Brak wbijania 100 poziomu i multi więc spoko lista.