Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkie które chciałem, no może Mario bym wymienił na Castlevanie, ale jest ok. sonkassie

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Wszystkie które chciałem, no może Mario bym wymienił na Castlevanie, ale jest ok. sonkassie

Tak naprawdę przez całe głosowanie jedynie Donkey momentami zbliżał się do Żółwi i Fajnala, ale zawsze mu trochę brakowało. Pozostałe trzy, które odpadły, nawet przez chwilę nie dobijały do czołowej szóstki.

Opublikowano

Super że się Zeldzioszka załapała. Szkoda trochę małpiszona, no ale i tak jest dobrze.

Opublikowano

Ja biore żółwie. Poczytam gazetke i pykne Turtles in Time z kolekcji Cowabunga :)

Opublikowano

Metroid, ale kurde nie spodziewałem się, że Żółwie wyjdą tak fajnie...

Opublikowano

Z Mariem to ja wezmę N64 Extreme, teraz wezmę gierkę którą przechodziłem z 10 razy i nigdy nie skończyłem (chrono trigger).

Opublikowano
9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

Z Mariem to ja wezmę N64 Extreme

Dlatego kupujcie snes extreme, żeby potem Prezes znowu nie gadał

"Eee, to nintendo to się nie sprzedaje, zróbmy znowu jakiegoś specjala o komputerkach" frog

Opublikowano

Ważne, że jest FF VI. Piękny to art <3

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Pix napisał(a):

Dlatego kupujcie snes extreme, żeby potem Prezes znowu nie gadał

"Eee, to nintendo to się nie sprzedaje, zróbmy znowu jakiegoś specjala o komputerkach" frog

Ano jesteśmy ciekawi jak to wyjdzie w praniu :) Jest już trochę materiałów, więc jak Romek złoży to od razu zrobi się ze 3-4 prevki do startu przedsprzedaży - myślę, że od przyszłego wtorku rusyzmy.

Opublikowano
W dniu 8.04.2025 o 08:07, Bzduras napisał(a):

Ważne, że jest FF VI. Piękny to art <3

Moja rodzina i znajomi głosowali, tak to raczej by nie przeszła pawel

Opublikowano

Ja biorę inną okładkę raczej, ale też głosowałem na FF VI bo ta co ją zamówię na 100% (Chrono Trigger) to wiedziałem, że przejdzie. A gdyby nie było FF to byłoby jakoś tak smutno. 😅

Opublikowano

Info z sociali: przedsprzedaż rusza jutro o 12.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Shen napisał(a):

Forum drugi sort, żadnego info od szefa

Będę zwolnienia po tej kompromitacji! A nie, czekaj…

Potwierdzam, plan jutro o 12.00 ruszyc.

Opublikowano
W dniu 5.04.2025 o 13:11, Jutrzen napisał(a):

Dzień dobry, jestem z magazynem od 1997 r., przez te wszystkie lata zabrakło mi tylko 4 numerów, na które poluję, ale zarejestrowałem się tu dopiero teraz

To jest fascynujące, wręcz obiekt do badań socjologicznych, że osoba znająca PE od początku istnienia magazynu rejestruje się na forum dopiero teraz :).

Opublikowano
Godzinę temu, Meanthord napisał(a):

To jest fascynujące, wręcz obiekt do badań socjologicznych, że osoba znająca PE od początku istnienia magazynu rejestruje się na forum dopiero teraz :).

Mysle ze zdecydowana większość czytelników PE nie ma pojęcia o istnieniu tego forum, więc mnie takie posty od czasu do czasu nie dziwią wcale.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pierwszy post zaktualizowany, planowo o 12:00 się odpalamy. Kilka przykładowych rozkładówek, w którym kierunku zmierza to wizualnie (jakieś szlify pewnie jeszcze będą).

snes_1.jpgsnes_2.jpgsnes_3.jpgsnes_4.jpgsnes_5.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Perez napisał(a):

Pierwszy post zaktualizowany, planowo o 12:00 się odpalamy.

I gdzie ten preorder, 12:01 a w sklepie pusto.