Opublikowano środa o 21:201 dzień Gierka ma potencjał. I w sumie dobrze kminią (tj. zagęszczenie atrakcji już przedstawionego - pustego 🤷 - świata). Ale nadal za mało...Poprzednie odsłony Mario Kart to mięsiwo (tym bardziej Ósemka z WiiU) - każda trasa to zagęszczenie rozgrywki. Wielokrotnie to napisałem - Nintendo - po sukcesie The Legend of Zelda: Breath of the Wild - za bardzo zachłysnęło się sukcesem open-world'em w Zeldzie. I wciskają to teraz wszędzie - czasem im to wychodzi (Super Mario 3D Word - Bowser's Fury/Fury World ), ale zazwyczaj nie (Metroid Prime 4). Platformówka 3D Donkey Kong Bananza jest tego rezultatem - jedni kochają, inni nie za bardzo 😅.
Opublikowano środa o 21:591 dzień Nie zapominajmy o nowym Kirbasku open world .Mi już się przejadlo to open worldowanie przez Nintendo (BotW wyjątek, gra dekady dla mnie)Chyba punktem przejedzenia bylo rozciągnięcie tej Zeldy gdzie gramy Zeldą, niepotrzebnie rozwleczony świat bo potrzba usprawiedliwic możliwość jazdy koniem ;) ,(wiem ze to nie open world ale i tak za bardzo rozciągniete bylo)Link Awakening był idealny pod wzgledem "kompresji" atrakcji na m2. Edytowane środa o 22:051 dzień przez markusGDA
Opublikowano wczoraj o 05:50 1 dzień 8 godzin temu, devilbot napisał(a):Nie idealnie ale dobre i toPrzeproś Mario kart world