Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Amer napisał(a):Szybkie pytanie, mam opcje dostania nówki za 220PLN, warto? Multi komoletnie mnie nie jara więc tylko single.Warto. To solidna gra chociaż bez kampanii, a jedynie są puchary i trochę zadań i aktywności w open world.Wszelkie złe gówno dotyczące tego tytułu dotyczy online i ograniczeń w wyborze trybów w skrócie Nintendo nie pozwala nam grać jak chcemy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jeden na tak, jeden na nie. Czyli dokładnie tak jak sam czułem do tej pory ten tytuł, pół na pół. I bądź tu człowieku mądry
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Warto. Sam jestem większym fanem Sonic racing crosworlds ale w Mkw widać ten budżet, grafikę, muzykę, animacje i ogólny rozmach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. MKW fajna gierka do popykania, największym problemem jest brak zawartości singlowej jak dla mnie. Online nie gram, więc nie wiem co tam nie bangla.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Devil, fajnie że wspominasz o SRC, kocham ten tytuł i dziwię się że względnie bez echa przeszedł. Tzn kto miał docenić to docenił, jednak np na forumku zlewka raczej, a gra jest naprawdę fenomenalna.Wziąłem. Póki nadal da się coś w boxach dostać Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Amer
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. MKW całkiem spoko, o ile grasz w krótkich sesjach. No chyba że chcesz robić zadania na mapce i zbierać znajdźki, to wtedy można dłuższe posiedzenia robić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 42 minuty temu, Amer napisał(a):Jeden na tak, jeden na nie. Czyli dokładnie tak jak sam czułem do tej pory ten tytuł, pół na pół. I bądź tu człowieku mądry W mk8 długo grałem tylko w singla przechodząc te pucharki po kolei i wydawało się ok, ale po tym jak zacząłem online to powrotu już nie było, wyścigi z botami wydawały się nie mieć tego "powera". W mkw od razu zacząłem on line, i singla coś tam pograłem, ale uczucie było to samo - jakieś nijakie te wyścigi. Nie mając porównania, pewnie byłoby inaczej.Dużo też zależy od tego czy kręci cię free roam i zbieranie pierdół, tam można sporo czasu spędzić, mnie znudziło po dwóch godzinach
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. U mnie Sonic kompletnie wyczerpuje apetyt na online w kartach, stąd nastawienie na singla właśnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja gram w te Mario Kart niemalże codziennie, oczywiście w trybie online. Brakuje być może jakiś rankingów czy turniejów, ale pod takie sesje trwające nawet godzinę ta gra nadaje się idealnie. Ostatnio grałem sobie chwilę w MK8, może i na przestrzeni lat dodano sporo kontentu, ale po powrocie do tej gry po przegraniu kilkudziesięciu godzin w MKW, odnoszę wrażenie, jakby pojazdy jeździły na tempomacie. Nie jest to tak płynna jazda jak w zeszłorocznym tytule. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Domino56