Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Amer napisał(a):

Szybkie pytanie, mam opcje dostania nówki za 220PLN, warto? Multi komoletnie mnie nie jara więc tylko single.

Warto. To solidna gra chociaż bez kampanii, a jedynie są puchary i trochę zadań i aktywności w open world.

Wszelkie złe gówno dotyczące tego tytułu dotyczy online i ograniczeń w wyborze trybów w skrócie Nintendo nie pozwala nam grać jak chcemy

• Odpowiedzi 484
  • Wyświetleń 46 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pięknie ta gra obnażyła poziom dziennikarstwa gierkowego. W każdej recenzji w minusach "brak mirrora", bo małpy piszą recenzję po 3 wyścigach i są tak przyzwyczajone do kupowania wszystkiego w dlc za

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

Opublikowano

Jeden na tak, jeden na nie. Czyli dokładnie tak jak sam czułem do tej pory ten tytuł, pół na pół. I bądź tu człowieku mądry D

Opublikowano

Warto. Sam jestem większym fanem Sonic racing crosworlds ale w Mkw widać ten budżet, grafikę, muzykę, animacje i ogólny rozmach.

Opublikowano

MKW fajna gierka do popykania, największym problemem jest brak zawartości singlowej jak dla mnie. Online nie gram, więc nie wiem co tam nie bangla.

Opublikowano

Devil, fajnie że wspominasz o SRC, kocham ten tytuł i dziwię się że względnie bez echa przeszedł. Tzn kto miał docenić to docenił, jednak np na forumku zlewka raczej, a gra jest naprawdę fenomenalna.

Wziąłem. Póki nadal da się coś w boxach dostać blush

IMG_20260703_122528.jpg

Edytowane przez Amer

Opublikowano

MKW całkiem spoko, o ile grasz w krótkich sesjach. No chyba że chcesz robić zadania na mapce i zbierać znajdźki, to wtedy można dłuższe posiedzenia robić.

Opublikowano
42 minuty temu, Amer napisał(a):

Jeden na tak, jeden na nie. Czyli dokładnie tak jak sam czułem do tej pory ten tytuł, pół na pół. I bądź tu człowieku mądry D

W mk8 długo grałem tylko w singla przechodząc te pucharki po kolei i wydawało się ok, ale po tym jak zacząłem online to powrotu już nie było, wyścigi z botami wydawały się nie mieć tego "powera". W mkw od razu zacząłem on line, i singla coś tam pograłem, ale uczucie było to samo - jakieś nijakie te wyścigi. Nie mając porównania, pewnie byłoby inaczej.

Dużo też zależy od tego czy kręci cię free roam i zbieranie pierdół, tam można sporo czasu spędzić, mnie znudziło po dwóch godzinach

Opublikowano

U mnie Sonic kompletnie wyczerpuje apetyt na online w kartach, stąd nastawienie na singla właśnie.

Opublikowano

Ale rundke w knockout toura bożego to sobie zróbmaster

Opublikowano

Ja gram w te Mario Kart niemalże codziennie, oczywiście w trybie online. Brakuje być może jakiś rankingów czy turniejów, ale pod takie sesje trwające nawet godzinę ta gra nadaje się idealnie. Ostatnio grałem sobie chwilę w MK8, może i na przestrzeni lat dodano sporo kontentu, ale po powrocie do tej gry po przegraniu kilkudziesięciu godzin w MKW, odnoszę wrażenie, jakby pojazdy jeździły na tempomacie. Nie jest to tak płynna jazda jak w zeszłorocznym tytule.

Edytowane przez Domino56