Skocz do zawartości

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 4.05.2025 o 11:49, KrYcHu_89 napisał(a):

niemniej jednak jak ktoś źle leveluje może mieć problemy nawet na średnim z niektórymi bandytami w maksymalnym ekwipunku xD.

To w Oblivionie można źle levelować? Ciekawe, w co trzeba by pakować punkty aby gra była niegrywalna?

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 135
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Wierna kopia, nie minęło nawet 5 minut gry.

• Muszę się jeszcze przekonać do serii The Elder Scrolls, ale cieszy mnie dobre wykonanie tego remastera/remake'u. Bethesda przekazała go dobrym ludziom do zrobienia, także cieszy mnie bardzo, że będę m

• Cześć, nazywam się Rabat Rabatowski. Remaster ogólnie spoko, miesiąc temu powróciłem akurat do Obliviona i ukończyłem większość istotnych zadań (gildie, arena, główny wątek) oraz dodatek Shivering Isl

Opublikowano

Pograłbym sobie w tego Obliviona (nigdy nie grałem). Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościfacepalmNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.

Skyrima SE (który uwielbiam)) wyrwałem za czterdzieści parę złociszy i to uczciwa cena by byłaD

Opublikowano

No niestety cyfra only i płać piękny kawalerze. Też obadam z ciekawosci, ale dopiero na srogiej promce. Na szczęście oryginał mam i znam, więc ciśnienia zero.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Pograłbym sobie w tego Obliviona (nigdy nie grałem). Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościfacepalmNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.

Skyrima SE (który uwielbiam)) wyrwałem za czterdzieści parę złociszy i to uczciwa cena by byłaD

Powiem Ci, że na premierę ograłem Obliviona a później jeszcze dodatek shattered isles (dodatek miał własne pudełko i płytę, niewiarygodne w dzisiejszych czasach). Ale szczerze to wracać mi się do tego nie chce wiedząc, że Skyrim jest bardziej rozbudowany, ma wiecej do zaoferowania a rozgrywka to krok wstecz trochę względem piątej części elder scrollsów.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościfacepalmNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.

ostatnio już było -20% więc myślę że będą lepsze promki już niedługo.

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał(a):

Powiem Ci, że na premierę ograłem Obliviona a później jeszcze dodatek shattered isles (dodatek miał własne pudełko i płytę, niewiarygodne w dzisiejszych czasach). Ale szczerze to wracać mi się do tego nie chce wiedząc, że Skyrim jest bardziej rozbudowany, ma wiecej do zaoferowania a rozgrywka to krok wstecz trochę względem piątej części elder scrollsów.

No ja nigdy Obliviona nie miałem okazji ograć i zdaję sobie sprawę, że to może być krok wstecz względem Skyrima.

2 godziny temu, messer88 napisał(a):

ostatnio już było -20% więc myślę że będą lepsze promki już niedługo.

Na spokojnie poczekam na znacznie wyższe obniżki;)

18 minut temu, Chewie napisał(a):

Problemy ludzi bez game passa

Na szczęście to żaden problem dla mnie P

Opublikowano

Gra się znakomicie ale stuttering nadal drażni bo wybija z wczuwki. Miejmy nadzieję że najblizszy patch to poprawi. Poza tym gra bez zastrzeżeń, eksploracja i specyfika starych gier Bethesdy zachowane. Pomału sobie dłubię questy, farmię golda na ulepszenie zamku. Bardzo dobra klimatyczna gierka. Jak naprawią stutta to będzie rewelka )

Opublikowano

Poszedł leak że będzie pudło jednak, ależ timingbanderas

Opublikowano

Właśnie dzisiaj odpaliłem, żeby potestować i faktycznie było czuć lekki stutter mimo że ponad 60 klatek. To chyba uroki UE5