Opublikowano 8 maja8 maj W dniu 4.05.2025 o 11:49, KrYcHu_89 napisał(a):niemniej jednak jak ktoś źle leveluje może mieć problemy nawet na średnim z niektórymi bandytami w maksymalnym ekwipunku xD.To w Oblivionie można źle levelować? Ciekawe, w co trzeba by pakować punkty aby gra była niegrywalna?
Opublikowano wczoraj o 07:37 1 dzień Pograłbym sobie w tego Obliviona (nigdy nie grałem). Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.Skyrima SE (który uwielbiam) wyrwałem za czterdzieści parę złociszy i to uczciwa cena by była
Opublikowano wczoraj o 08:22 1 dzień No niestety cyfra only i płać piękny kawalerze. Też obadam z ciekawosci, ale dopiero na srogiej promce. Na szczęście oryginał mam i znam, więc ciśnienia zero.
Opublikowano wczoraj o 11:01 1 dzień 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):Pograłbym sobie w tego Obliviona (nigdy nie grałem). Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.Skyrima SE (który uwielbiam) wyrwałem za czterdzieści parę złociszy i to uczciwa cena by byłaPowiem Ci, że na premierę ograłem Obliviona a później jeszcze dodatek shattered isles (dodatek miał własne pudełko i płytę, niewiarygodne w dzisiejszych czasach). Ale szczerze to wracać mi się do tego nie chce wiedząc, że Skyrim jest bardziej rozbudowany, ma wiecej do zaoferowania a rozgrywka to krok wstecz trochę względem piątej części elder scrollsów.
Opublikowano wczoraj o 11:14 1 dzień 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.ostatnio już było -20% więc myślę że będą lepsze promki już niedługo.
Opublikowano wczoraj o 13:19 1 dzień 2 godziny temu, oFi napisał(a):Powiem Ci, że na premierę ograłem Obliviona a później jeszcze dodatek shattered isles (dodatek miał własne pudełko i płytę, niewiarygodne w dzisiejszych czasach). Ale szczerze to wracać mi się do tego nie chce wiedząc, że Skyrim jest bardziej rozbudowany, ma wiecej do zaoferowania a rozgrywka to krok wstecz trochę względem piątej części elder scrollsów.No ja nigdy Obliviona nie miałem okazji ograć i zdaję sobie sprawę, że to może być krok wstecz względem Skyrima.2 godziny temu, messer88 napisał(a):ostatnio już było -20% więc myślę że będą lepsze promki już niedługo.Na spokojnie poczekam na znacznie wyższe obniżki18 minut temu, Chewie napisał(a):Problemy ludzi bez game passaNa szczęście to żaden problem dla mnie
Opublikowano wczoraj o 18:42 1 dzień Gra się znakomicie ale stuttering nadal drażni bo wybija z wczuwki. Miejmy nadzieję że najblizszy patch to poprawi. Poza tym gra bez zastrzeżeń, eksploracja i specyfika starych gier Bethesdy zachowane. Pomału sobie dłubię questy, farmię golda na ulepszenie zamku. Bardzo dobra klimatyczna gierka. Jak naprawią stutta to będzie rewelka
Opublikowano 52 minuty temu52 min No właśnie widziałem, że @Graczdari jest insiderem PPE (cóż za prestiż).
Opublikowano 9 minut temu9 min Właśnie dzisiaj odpaliłem, żeby potestować i faktycznie było czuć lekki stutter mimo że ponad 60 klatek. To chyba uroki UE5