Opublikowano 8 maja8 maj W dniu 4.05.2025 o 11:49, KrYcHu_89 napisał(a):niemniej jednak jak ktoś źle leveluje może mieć problemy nawet na średnim z niektórymi bandytami w maksymalnym ekwipunku xD.To w Oblivionie można źle levelować? Ciekawe, w co trzeba by pakować punkty aby gra była niegrywalna?
Opublikowano czwartek o 07:373 dni Pograłbym sobie w tego Obliviona (nigdy nie grałem). Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.Skyrima SE (który uwielbiam) wyrwałem za czterdzieści parę złociszy i to uczciwa cena by była
Opublikowano czwartek o 08:223 dni No niestety cyfra only i płać piękny kawalerze. Też obadam z ciekawosci, ale dopiero na srogiej promce. Na szczęście oryginał mam i znam, więc ciśnienia zero.
Opublikowano czwartek o 11:013 dni 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):Pograłbym sobie w tego Obliviona (nigdy nie grałem). Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.Skyrima SE (który uwielbiam) wyrwałem za czterdzieści parę złociszy i to uczciwa cena by byłaPowiem Ci, że na premierę ograłem Obliviona a później jeszcze dodatek shattered isles (dodatek miał własne pudełko i płytę, niewiarygodne w dzisiejszych czasach). Ale szczerze to wracać mi się do tego nie chce wiedząc, że Skyrim jest bardziej rozbudowany, ma wiecej do zaoferowania a rozgrywka to krok wstecz trochę względem piątej części elder scrollsów.
Opublikowano czwartek o 11:143 dni 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):Tylko ceny na psstore jak zwykle oderwane od rzeczywistościNie dam 250 zł za 20-letnią grę, nawet jeśli to remaster.ostatnio już było -20% więc myślę że będą lepsze promki już niedługo.
Opublikowano czwartek o 13:193 dni 2 godziny temu, oFi napisał(a):Powiem Ci, że na premierę ograłem Obliviona a później jeszcze dodatek shattered isles (dodatek miał własne pudełko i płytę, niewiarygodne w dzisiejszych czasach). Ale szczerze to wracać mi się do tego nie chce wiedząc, że Skyrim jest bardziej rozbudowany, ma wiecej do zaoferowania a rozgrywka to krok wstecz trochę względem piątej części elder scrollsów.No ja nigdy Obliviona nie miałem okazji ograć i zdaję sobie sprawę, że to może być krok wstecz względem Skyrima.2 godziny temu, messer88 napisał(a):ostatnio już było -20% więc myślę że będą lepsze promki już niedługo.Na spokojnie poczekam na znacznie wyższe obniżki18 minut temu, Chewie napisał(a):Problemy ludzi bez game passaNa szczęście to żaden problem dla mnie
Opublikowano czwartek o 18:422 dni Gra się znakomicie ale stuttering nadal drażni bo wybija z wczuwki. Miejmy nadzieję że najblizszy patch to poprawi. Poza tym gra bez zastrzeżeń, eksploracja i specyfika starych gier Bethesdy zachowane. Pomału sobie dłubię questy, farmię golda na ulepszenie zamku. Bardzo dobra klimatyczna gierka. Jak naprawią stutta to będzie rewelka
Opublikowano piątek o 21:251 dzień No właśnie widziałem, że @Graczdari jest insiderem PPE (cóż za prestiż).
Opublikowano piątek o 22:071 dzień Właśnie dzisiaj odpaliłem, żeby potestować i faktycznie było czuć lekki stutter mimo że ponad 60 klatek. To chyba uroki UE5