Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ktoś skonczyl tą randkę?2 godziny temu, Bzduras napisał(a):A "badanie" u pielęgniarki róbcie z poradnikiem, szkoda czasu. Jest tamspoiler liczbowy80pytań i wybranie "złej" odpowiedzi w dowolnym momencie cofa nas na początek. Da się to zrobić bez poradnika zapisując sobie gdzieś poprawne odpowiedzi i dochodząc za każdym razem troszkę dalej, ale szkoda czasu.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Teraz, Bzduras napisał(a): 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ktoś skonczyl tą randkę? 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): A "badanie" u pielęgniarki róbcie z poradnikiem, szkoda czasu. Jest tamHmm to ja wyczytałem inną liczbę, tak czy inaczej jak ktoś chciałby to zrobić prawilnie to szacun xD. Spodziewałem się testu na max 10 pytań :).
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Za skończenie tego wpada aczik no i oczywiście po drodze dzieje się "coś", ale gra niewarta świeczki bez poradnika z poprawnymi odpowiedziami. Bez nich można się zajebać
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):Za skończenie tego wpada aczik no i oczywiście po drodze dzieje się "coś", ale gra niewarta świeczki bez poradnika z poprawnymi odpowiedziami. Bez nich można się zajebać W sumie z tych 4h grania jakieś 30 minut mi na to zeszło do 20 pytań xD. Ale nie powiem trochę się zdziwiłem tymi liczbami, to podobno pastisz jakiejś gry randkowej.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jest sporo bardzo nerdziarskich odniesień. Myślę, że ekran zapisu gry to odniesienie do Yakyukena, pierwszej sprzedawanej gry eroge:Yakyūken: The First Commercial Erogē – Gaming Alexandria
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jprdl jakie ciężary z bossem z Chapter 5. zaraz coś roziebie. Poszedł rage quit
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 20 minut temu, Szermac napisał(a):Jprdl jakie ciężary z bossem z Chapter 5. zaraz coś roziebie. Poszedł rage quit Weź mnie nie wkurwiaj, też tam siedzę od godziny i zacząłem wątpić w bycie poważnym zagrajmerem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ty no teraz miałem taki super run, ale typ zajebał arene w te fioletowe bańki, został ślad fioletowy + odpalił fontanne z falami i no nie miałem gdzie uskoczyć, ujebało mnie na miejscu XD A jak jeszcze czasem odpali z dupy szarżę przy ścianie to <papież_macha>
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ten atak z fioletową ngłą to jest coś okropnego, jak jesteś blisko to nie ma jak tego uniknąć. Jeszcze te kuleczki co trackują, ja jebię
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. LEŻY! Co za śmieć. Dawno się tak nie nawkurwiałem przy grze . Gość ewidentnie oszukuje xD. Nie dość, że trzeba się nauczyć ataków, uników to idealnie egzekwować całą resztę, bastardów, używanie krwawych ataków, a nad to wszystko ogromną rolę pełni RNG niestety. Obym nigdy już go nie spotkał. Ha tfu!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ojezu, padł dopiero teraz, co to była za męczarnia. Elden Soulsborny mogą się schować.