June 4, 20251 yr Author Już się trochę bałem, że Suda przeszedł na emeryturę, a tu taka bomba znienacka W momencie jak zaczął się gameplay, to już wiedziałem czyja to gra, tak bardzo charakterystyczny i niepodrabialny styl ma ten ziomek.
June 5, 20251 yr Dla mnie gierka pokazu, jak Suda przejdzie na emeryturę i nie będzie miał godnego następcy to uronię łezkę
September 27, 2025Sep 27 10 minut temu, Szermac napisał(a):Chyba zmoczyłem nachy Bez kitu, miałem napisać to samo
September 27, 2025Sep 27 Author Nikt nie przyzna wprost, ale każdy z nas potrzebował takiego pojebaństwa
December 5, 2025Dec 5 Szykuje się goty. Cudna muza, zapadający w pamięć bossowie i zakręcony klimat. Takich gier nam brakuje. 49 dolarów, premiera w lutym.
December 8, 2025Dec 8 Suda51: Romeo Is A Dead Man contains no AI-generated contentWe're looking into what we can do to make a Switch 2 version happen.Also, this game contains no AI-generated stuff whatsoever, so please rest easy on that front and go ahead and wishlist it!
February 8Feb 8 Kurza stopa! Premiera tego sztosika 11.02?! Całkowicie zapomniałem, że wychodzi w lutym… piękna sprawa akurat do premiery RE9 będzie zabawa szkoda, że pudełka brak