Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ktoś skonczyl tą randkę?2 godziny temu, Bzduras napisał(a):A "badanie" u pielęgniarki róbcie z poradnikiem, szkoda czasu. Jest tamspoiler liczbowy80pytań i wybranie "złej" odpowiedzi w dowolnym momencie cofa nas na początek. Da się to zrobić bez poradnika zapisując sobie gdzieś poprawne odpowiedzi i dochodząc za każdym razem troszkę dalej, ale szkoda czasu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Bzduras napisał(a): 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ktoś skonczyl tą randkę? 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): A "badanie" u pielęgniarki róbcie z poradnikiem, szkoda czasu. Jest tamHmm to ja wyczytałem inną liczbę, tak czy inaczej jak ktoś chciałby to zrobić prawilnie to szacun xD. Spodziewałem się testu na max 10 pytań :).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Za skończenie tego wpada aczik no i oczywiście po drodze dzieje się "coś", ale gra niewarta świeczki bez poradnika z poprawnymi odpowiedziami. Bez nich można się zajebać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):Za skończenie tego wpada aczik no i oczywiście po drodze dzieje się "coś", ale gra niewarta świeczki bez poradnika z poprawnymi odpowiedziami. Bez nich można się zajebać W sumie z tych 4h grania jakieś 30 minut mi na to zeszło do 20 pytań xD. Ale nie powiem trochę się zdziwiłem tymi liczbami, to podobno pastisz jakiejś gry randkowej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jest sporo bardzo nerdziarskich odniesień. Myślę, że ekran zapisu gry to odniesienie do Yakyukena, pierwszej sprzedawanej gry eroge:Yakyūken: The First Commercial Erogē – Gaming Alexandria