Opublikowano wczoraj o 11:07 1 dzień Mam zamówione na ps5 fizyczne wydanie więc trzeba czekać do premiery ;(
Opublikowano wczoraj o 13:41 1 dzień Ja dzisiaj wjeżdżam, oceny ma dobre, średnia 84 na metacritic, w końcu jakiś nowy dobry soulslike się szykuje
Opublikowano wczoraj o 13:57 1 dzień A jaki sobie przypominasz ostatni taki dobry surowy soulslike poza grami od From? Mi przychodzi do głowy tylko Lies of P, w żadne inne nie przeszedłem więcej niż raz
Opublikowano wczoraj o 13:59 1 dzień Gra jest podobno ogromnym osiągnięciem w stosunku do jedynki.No oceny "duże", jedynka miała zawyżone, powinno być 45 na meta :D.2 minuty temu, Rotevil napisał(a):A jaki sobie przypominasz ostatni taki dobry surowy soulslike poza grami od From? Mi przychodzi do głowy tylko Lies of P, w żadne inne nie przeszedłem więcej niż raz No tylko Niohy dobijały wysoko na meta 88/85/85.
Opublikowano wczoraj o 14:14 1 dzień 16 minut temu, Rotevil napisał(a):A jaki sobie przypominasz ostatni taki dobry surowy soulslike poza grami od From? Mi przychodzi do głowy tylko Lies of P, w żadne inne nie przeszedłem więcej niż raz Wuchang, Wolong, Khazan- wszystko świetne gierki.
Opublikowano wczoraj o 14:16 1 dzień Ja już śmigam. Zapowiada się rewelacyjny tytuł, serio. Oprawa, klimat i WIZJA ARTYSTYCZNA - absolutna kosa. Brać jeśli pasują Wam tego typu klimaty. Optymalizacja na PC też bardzo dobra. Grałem sporo w jedynkę na premierę i 2-ka to jest przepaść pod każdym względem tak naprawdę. Edytowane wczoraj o 15:20 1 dzień przez Amer
Opublikowano wczoraj o 14:21 1 dzień 7 minut temu, Masorz napisał(a):Wuchang, Wolong, Khazan- wszystko świetne gierki.To prawda, dobre gry, ale dla mnie na jedno przejście
Opublikowano wczoraj o 16:06 1 dzień 1 godzinę temu, Amer napisał(a):Ja już śmigam. Zapowiada się rewelacyjny tytuł, serio. Oprawa, klimat i WIZJA ARTYSTYCZNA - absolutna kosa. Brać jeśli pasują Wam tego typu klimaty. Optymalizacja na PC też bardzo dobra. Grałem sporo w jedynkę na premierę i 2-ka to jest przepaść pod każdym względem tak naprawdę.Właśnie ograłem betę na bieda ps5.Wyglada bdb, jest responsywnie i bardzo płynne. Przyszedłem 1, sam nie wiem czemu bo powiedzieć ze to średniak to za dużo. Tu od startu widać że to zupelnie inny kaliber.Jest pięknie, jest klasycznie, pachnie pierwszymi soulsami.Co dla mnie jest mega plusem bo ostatnie soulslike chociaż niezle to trochę inne klimaty były. W zasadzie na tyle jestem w szoku ze chyba będę brał płytę...
Opublikowano wczoraj o 16:30 1 dzień Na prosiaku beta wyglądała dość przyziemnie - nie wiem czy już była pro enhanced bo pełniak ma taką adnotację.
Opublikowano wczoraj o 16:51 1 dzień Zauważyłem że względem bety podnieśli poziom trudności, do golema w tutku to z 10 razy podchodziłem zanim padł, a ta pierwsza elitka po wyjściu z bazy to bije teraz jak czołg a jego grab one hituje mam też wrażenie że osłabili "stwardnienie" hardena, w becie było mocno op. Zapowiada się fajny soulslike.
Opublikowano wczoraj o 17:12 1 dzień O matko jaki sztos, jaki progres względem 1 części, jaka mięsista walka, te wszystkie dekapitacje, soczysty shotgun w podbrzusze jak w Gearsach! Klimat, grafika, płynność, responsywność rozgrywki - no ja jestem kupiony po pierwszych 10 minutach! Rozumiem, że w wersji za 199 można grać już dzisiaj?
Opublikowano wczoraj o 17:26 1 dzień nastawienie na defekty, brak staminy no nie powiem zaczyna to ciekawić
Opublikowano wczoraj o 17:47 1 dzień 35 minut temu, easye napisał(a):Rozumiem, że w wersji za 199 można grać już dzisiaj?Dokładnie. To w sumie uber dobra cena jak za taki szpil.
Opublikowano wczoraj o 18:11 1 dzień W życiu bym się nie spodziewał, że to MS2 może być okrzyknięty najlepszym soulslikiem, crazy world. Ciekawe co na to Lordsy 2.
Opublikowano wczoraj o 18:31 1 dzień 1 godzinę temu, KOMARZYSKO napisał(a):Zauważyłem że względem bety podnieśli poziom trudności, do golema w tutku to z 10 razy podchodziłem zanim padł, a ta pierwsza elitka po wyjściu z bazy to bije teraz jak czołg a jego grab one hituje mam też wrażenie że osłabili "stwardnienie" hardena, w becie było mocno op. Zapowiada się fajny soulslike.To chyba dobrze, beta wydawała się za łatwa. Też okienko na parry wydaje mi się w becie za duże. Broń palna op.No ale to poczatek, wiec pewnie później wraz z upgrejdem broni to się zmienia.Ciekawe ile będzie rodzajów broni bo ja to lubię pokombinować z buildami.No i czy postęp z bety przenosi sie do fulla?180zl za taka gierkę na płytce z napisami PL .Można?
Opublikowano wczoraj o 19:49 1 dzień No i czy postęp z bety przenosi sie do fulla?Za granie w bete dostaje się skin i możliwość pominięcia prologu, gdy skorzysta się z tej opcji to dostajemy niektóre itemy które można znaleźć w tutku - ale nie wszystkie, oraz 10 tyś dusz, 5 tyś golda i 6 kamieni do ulepszenia boroni. Chyba tyle.
Opublikowano wczoraj o 20:11 1 dzień Kiedyś pograłem z 10 minut w jedynke i mi się nie podobało, ale to co czytam teraz. No, no. Chyba wezmę, bo FS śpi.
Opublikowano wczoraj o 21:03 1 dzień Ja chyba wezmę, demo mi się bardzo podobało, takie surowe dark fantasy. Waham się trochę między tym i The sinking city 2 które brać najpierw. Pod koniec sierpnia Resonance a to dopiero początek premier
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Gram. Wszystko na full rt. Gra wyglada mega. Gra sie wybornie. Broń palna mega, a sieka też sie zajebiscie. No i brak staminy na ogromy plus. Responsywność zajebista. Zobaczę jak dalej, ale zapowiada się kapitalnie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. aż dziwnie się to czyta, to faktycznie zrobili ci sami ludzie co 1? xd
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Yep, wczoraj 2,5h pocisnalem. Poki co, na goraco to chyba najlepszy souls-like jaki wyszedl. Klimat jeszcze lepszy niz w 1.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dobra, wygląda to dobrze. Zamówione Kierownika, akurat do czwartku skończę Beasta i zobaczymy co Mortal pokaże, bo jedynka była dla mnie bardzo przeciętna.