Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Forumowicze nienawidzący RE0 (bo nie ma skrzyneczki) widzący jak ktoś wstawia tę część na 1 miejsce
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. RE0 zajebista czesc. Jedna z ciekawszych odslon z ta mechanika przeskakiwania miedzy postaciami
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tylko pytam bo to ciekawy wybór, chociaż Uki komputerowiec to może wgrał sobie moda na skrzyneczki jak człowiek i normalnie wyglądającą Rebeke
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 53 minuty temu, Josh napisał(a):Na normalu ten trik jest bardzo łatwy do wykonania, ale na obłędzie masz tylko ułamek sekundy, żeby się obrócić i zabrać śrubokręt, ci ludzie raczej ćwiczyli to więcej niż kilka razy.Ja to próbowałem robić na każulu jak robiłem przejście poniżej 4hStreamableWatch SnapInsta.to_AQO7nyg5QfmAAQUy6M1giTqRNM5TR6eMH7vn0e...
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 30 minut temu, Pupcio napisał(a):Tylko pytam bo to ciekawy wybór, chociaż Uki komputerowiec to może wgrał sobie moda na skrzyneczki jak człowiek i normalnie wyglądającą RebekeNormalnie wyglądająca czyli jak?Co do najnowszej części - Dla mnie gdyby cała gra była na poziomie pierwszej połowy to byłoby easy top3, tak to gdzieś poza top5.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ten text o nie trafieniu żadnych vitals to już sie powoli staje większym memem, niż Chris walący w kamień pięściami. Oni w tym Capcomie zawsze muszą pod koniec każdego Residenta zarzucać jakieś kretynizmy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 8 minut temu, XM. napisał(a):Normalnie wyglądająca czyli jak?Co do najnowszej części - Dla mnie gdyby cała gra była na poziomie pierwszej połowy to byłoby easy top3, tak to gdzieś poza top5.Przywraca jej ryjec z gamecuba. W remasterze wygląda jakby uciekła z półki lalek Seby
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. U mnie RE0 poza podium, ale też bardzo lubię tę odsłonę. Pierwszy raz ogrywałem ją jakoś dwa lata temu i dobrze się bawiłem, a grałem na pc bez moda na skrzynki. Po prostu wjechałem na świeżo bez czytania czegokolwiek na temat tej części i nawet nie wiedziałem, że ich nie ma. Jak już sobie w końcu uświadomiłem ten fakt, to machnąłem ręką i leciałem dalej, bo i tak spoko mi się grało pomimo tego. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Czokosz
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Daj spokój, Steve to była taka ciota, że już chyba wolałbym grać Alfredem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A ten duet ? teraz sobie gram z doskoku w Revelations i polubiłem ich.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Co ja czytam Nie dość że są jacyś fani RE0 (gdzie skrzynki to tylko jeden z problemów tym bardziej że wcześniej wyszły RE2,3 i 1Remake które są parę klas lepsze) to największe niewypały w serii są uważane przez kogoś za ok postacie xd Steve czy ten duet z Rev1 to do kompletnego zaorania.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie bądź taki hop do przodu łom bo ty się mega nie znasz i nie lubisz cv i wolisz rev2 od rev1
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Tych dwóch klaunów powinno się wymazać jakimś paczem, absolutnie najgorsze postaci w serii jakie kiedykolwiek się pojawiły.Teraz, Pupcio napisał(a):wolisz rev2 od rev1To akurat oznaka zdrowia psychicznego
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Revelations jest pełne takich pajaców. Z nowych bohaterów polubiłem tylko Parkera, koleś miał świetne teksty i był bardzo relatable:<Jill szuka partnerki Raymonda i kiedy w końcu ją znajduje>Jill: I found the target. But she's a zombieParker (pozbawiony choćby promila empatii): Yeah, isn't that always the case<albo po pokonaniu bossa>Parker: what a pain in the ass piece of shit. What a night!
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor 6 baniek pękło CAPCOM |Resident Evil Requiem Sales Exceed 6 Million Units!Capcom Co., Ltd. (Capcom) today announced that worldwide sales of Resident Evil Requiem, released on February 27, 2026, now exceed 6 million units, which is the fastest that a title in the series has
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Nie bądź taki hop do przodu łom bo ty się mega nie znasz i nie lubisz cv i wolisz rev2 od rev1Moja wina że CV i 0 to najgorsze klasyczne RE? RE2, 3 i RE1 Remake za wysoko postawiły poprzeczkę a 0 i CV rozbiły swój ryj próbując ją przeskoczyć. Rev1 nawet nie ma co startować do Rev2. Rev1 ma najbardziej bezużytecznego partnera (nadal nie wiem po kiego dali kogoś do 'pomocy'), jedne z najgorszych postaci drugoplanowych, słabą rozgrywkę w stylu bieda RE4 a w bonusie Chris miał strój imitujący żółwia ninja. Chyba sam nawet niedawno pisałeś że Rev2 lepszy niż Rev1 xd
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 7 minut temu, Shen napisał(a):6 baniek pękło CAPCOM |Resident Evil Requiem Sales Exceed 6 Million Units!Capcom Co., Ltd. (Capcom) today announced that worldwide sales of Resident Evil Requiem, released on February 27, 2026, now exceed 6 million units, which is the fastest that a title in the series hasPewnie w miesiąc będzie z 7, czyli tyle co rimejk czwórki osiągnął w rok.