Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Forumowicze nienawidzący RE0 (bo nie ma skrzyneczki) widzący jak ktoś wstawia tę część na 1 miejsce
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. RE0 zajebista czesc. Jedna z ciekawszych odslon z ta mechanika przeskakiwania miedzy postaciami
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tylko pytam bo to ciekawy wybór, chociaż Uki komputerowiec to może wgrał sobie moda na skrzyneczki jak człowiek i normalnie wyglądającą Rebeke
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 53 minuty temu, Josh napisał(a):Na normalu ten trik jest bardzo łatwy do wykonania, ale na obłędzie masz tylko ułamek sekundy, żeby się obrócić i zabrać śrubokręt, ci ludzie raczej ćwiczyli to więcej niż kilka razy.Ja to próbowałem robić na każulu jak robiłem przejście poniżej 4hStreamableWatch SnapInsta.to_AQO7nyg5QfmAAQUy6M1giTqRNM5TR6eMH7vn0e...
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 30 minut temu, Pupcio napisał(a):Tylko pytam bo to ciekawy wybór, chociaż Uki komputerowiec to może wgrał sobie moda na skrzyneczki jak człowiek i normalnie wyglądającą RebekeNormalnie wyglądająca czyli jak?Co do najnowszej części - Dla mnie gdyby cała gra była na poziomie pierwszej połowy to byłoby easy top3, tak to gdzieś poza top5.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ten text o nie trafieniu żadnych vitals to już sie powoli staje większym memem, niż Chris walący w kamień pięściami. Oni w tym Capcomie zawsze muszą pod koniec każdego Residenta zarzucać jakieś kretynizmy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 minut temu, XM. napisał(a):Normalnie wyglądająca czyli jak?Co do najnowszej części - Dla mnie gdyby cała gra była na poziomie pierwszej połowy to byłoby easy top3, tak to gdzieś poza top5.Przywraca jej ryjec z gamecuba. W remasterze wygląda jakby uciekła z półki lalek Seby
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. U mnie RE0 poza podium, ale też bardzo lubię tę odsłonę. Pierwszy raz ogrywałem ją jakoś dwa lata temu i dobrze się bawiłem, a grałem na pc bez moda na skrzynki. Po prostu wjechałem na świeżo bez czytania czegokolwiek na temat tej części i nawet nie wiedziałem, że ich nie ma. Jak już sobie w końcu uświadomiłem ten fakt, to machnąłem ręką i leciałem dalej, bo i tak spoko mi się grało pomimo tego. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Czokosz
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Daj spokój, Steve to była taka ciota, że już chyba wolałbym grać Alfredem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A ten duet ? teraz sobie gram z doskoku w Revelations i polubiłem ich.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Co ja czytam Nie dość że są jacyś fani RE0 (gdzie skrzynki to tylko jeden z problemów tym bardziej że wcześniej wyszły RE2,3 i 1Remake które są parę klas lepsze) to największe niewypały w serii są uważane przez kogoś za ok postacie xd Steve czy ten duet z Rev1 to do kompletnego zaorania.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie bądź taki hop do przodu łom bo ty się mega nie znasz i nie lubisz cv i wolisz rev2 od rev1
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tych dwóch klaunów powinno się wymazać jakimś paczem, absolutnie najgorsze postaci w serii jakie kiedykolwiek się pojawiły.Teraz, Pupcio napisał(a):wolisz rev2 od rev1To akurat oznaka zdrowia psychicznego
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Revelations jest pełne takich pajaców. Z nowych bohaterów polubiłem tylko Parkera, koleś miał świetne teksty i był bardzo relatable:<Jill szuka partnerki Raymonda i kiedy w końcu ją znajduje>Jill: I found the target. But she's a zombieParker (pozbawiony choćby promila empatii): Yeah, isn't that always the case<albo po pokonaniu bossa>Parker: what a pain in the ass piece of shit. What a night!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 6 baniek pękło CAPCOM |Resident Evil Requiem Sales Exceed 6 Million Units!Capcom Co., Ltd. (Capcom) today announced that worldwide sales of Resident Evil Requiem, released on February 27, 2026, now exceed 6 million units, which is the fastest that a title in the series has
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Nie bądź taki hop do przodu łom bo ty się mega nie znasz i nie lubisz cv i wolisz rev2 od rev1Moja wina że CV i 0 to najgorsze klasyczne RE? RE2, 3 i RE1 Remake za wysoko postawiły poprzeczkę a 0 i CV rozbiły swój ryj próbując ją przeskoczyć. Rev1 nawet nie ma co startować do Rev2. Rev1 ma najbardziej bezużytecznego partnera (nadal nie wiem po kiego dali kogoś do 'pomocy'), jedne z najgorszych postaci drugoplanowych, słabą rozgrywkę w stylu bieda RE4 a w bonusie Chris miał strój imitujący żółwia ninja. Chyba sam nawet niedawno pisałeś że Rev2 lepszy niż Rev1 xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, Shen napisał(a):6 baniek pękło CAPCOM |Resident Evil Requiem Sales Exceed 6 Million Units!Capcom Co., Ltd. (Capcom) today announced that worldwide sales of Resident Evil Requiem, released on February 27, 2026, now exceed 6 million units, which is the fastest that a title in the series hasPewnie w miesiąc będzie z 7, czyli tyle co rimejk czwórki osiągnął w rok.