Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ktoś brał deluxa? Ciekawią mnie najbardziej te dwa dodatki; akta z 98 i oryginalne nagrania z RC. Ciekawe czy jakieś bonusowe OG utwory podczas gameplayu czy zmieniony całkowicie OST z motywami starszych części. Nie powiem, do tej pory ścieżka dźwiękowa z RE2 przyprawia o ciareczki i szybsze bicie serca.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Biorę deluxe dla Leona w kurtce z RE4. A co do muzyki to prawdopodobnie dopasują znane motywy do starych lokacji skoro potwierdzony jest powrót do Raccoon.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Swoją drogą to potwierdzili, że długość gry jest na poziomie rimejku czwórki, czyli 15-20 godzin. Ciekawe, ile z tego spędzimy w Raccoon
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bardzo dobry czas. Trochę się bałem, że pójdą w open world i gra zajmie tyle co RE6, ale wygląda na to że nie przegną pały.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Biorę deluxe dla Leona w kurtce z RE4. A co do muzyki to prawdopodobnie dopasują znane motywy do starych lokacji skoro potwierdzony jest powrót do Raccoon.Wchodzimy do ruin RPD, widzimy resztki znajomej rzeźby oraz głównego holu i nostalgia daje nam odświeżoną muzyką po twarzy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na pewno dadzą nam tak po pysku nostalgią, że znowu poczujemy się jakbyśmy mieli po 10 lat i pierwszy raz odpalili klasyczne RE2. Ciekawi mnie jak daleko się z tym posuną. Trochę mam nadzieję, że Raccoon na tej części się nie skończy i wleci jakiś cliffhanger, a później w RE X kontymuacja Chrisem i Jill, chodzonko po ruinach rezydencji Spencera i na końcu definitywna atomówka zmiatająca miasto na dobre.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No tak będzie w wersji deluxe, bo w oryginale pewnie w ogóle nie będzie muzyki.