Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):Ja narazie odpuściłem Obłęd, bo to naprawdę obłęd ten poziom. Też czuję, jakbym Akumu w TEW grał. Totalnie niesprawiedliwy xD Nie wiem w ogóle czy go przejdę, szczerze wątpie, a zaraz jeszcze fatal frame 2 na którego czekam mocno.Lecę na easy powyżywać się i dozbierać inne trofiki.Dawaj a nie, ja się wściekałem, że ich pogięło, ale zrobiłem lekki progres w klinice metodą prób i błędów, uczę się zachowań zombiaków , są pewne zmiany w sekwencjach, lokacjach, jeśli tak jest do końca gry, to jest to już całkiem inne doświadczenie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jakie są Wasze ulubione animacje zgonów? Dla mnie top 1 tospoilerLeon rozerwany na pół przez Mr.Xzdecydowanie najbrutalniejszy Resident ever
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):NieJak zginiesz to gra w ekranie smierci zadaje pytanie, czy zmniejszyc poziom trudnosci. Ale nie ma sensu, bo gra pozniej hojnie sypie amunicja
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobra luzik, już jestem w racoon na easy xD Wrócę jeszcze do Obłędu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Ale nie ma sensu, bo gra pozniej hojnie sypie amunicjaŻe na Obłędzie sypie amunicją ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 50 minut temu, Pupcio napisał(a):Speedrunik bez ziół i krwi zaliczony, czas na prawdziwe soulsyDobrze wiemy co zamierzasz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Powiem szczerze po początku na obłędzie czy zwyczajnie w świecie nie zrobię tego w trybie lamusa z nieskończonym ammo do platyny bo to co tu się wyprawia to już chyba nie ma moje nikłe skillsy xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, bobi_88 napisał(a):Co jest? Dlaczego pudełka znikły ze sklepów? XdWystawiłem w nocy za 250, rano odsypialem i miałem 10 wiadomości. Właśnie jedzie do mnie ziomek 100km po grę za 300zł, sam zaproponował więcej, bo u niego nie ma w sklepach.Obłęd w realu.
Opublikowano 38 minut temu38 min A ja wlasnie fhuj sie jaram ze gra wymaga.Nie gram na czas, zeby odhaczyć itd.To jest taka gra której chce poświęcić czas i wycisnąć z niej maks satysfakcji.Czy będę robił platynę?Nie wiem, pewnie nie.Natomiast gwoździem programu jest dla mnie przejście insanity bez nieskończonego ammo itd.Jak mi przypomnieliście o TeW to wlasnie AKUMU wspominam najlepiej.Zajebiste doświadczenie.