Opublikowano 23 września23 wrz BO6 tak mi obrzydziło rankedy, ze nie tkne juz cod kijem. Cheaterstwo i na pc I na konsolach na niespotykaną skalę. Acti nic z tym do tej pory nie zrobiło. A tfuuu
Opublikowano 23 września23 wrz Ostatnie lata, to tragedia dla COD'a, w której twórcy nawet nie potrafią dobrze dobrać nostalgii i nowoczesnych rozwiązań. Zobaczcie sobie na muzykę z MP - coś świetnego, ale gdy zagłębimy się w temat... to nawet soundtrack nie pomaga.Gra będzie pełna gównianych skórek, będzie mnóstwo cheaterów, smurfów w lobby dla niepełnosprawnych i cronus zenów bez recoila i z ulepszonym aim assistem - BO6 pokazało na co ich stać.Czasy starego BO2 i BO3 nie wrócą, chyba, że seria upadnie na ryj i Activison będzie robiło wszystko, żeby odbudować markę.
Opublikowano 28 września28 wrz Jeżeli chodzi o futuryzm w CoD, to nie przeszkadzałby mi gdyby to miało ręce i nogi, czyli było wykonane w miarę realistycznie, a nie tak, że zaliczają jakiegoś doła twórczego więc łączą Incepcję, drony oraz najdziwniejsze nowinki technologiczne i tworzą dziwne bronie pokroju mp5, ale z pięcioma magazynkami...
Opublikowano niedziela o 20:025 dni Advanced warfare miało fajny system poruszania nie wiem dlaczego nie chcą do tego wrócić.Ten Black ops wygląda paskudnie.
Opublikowano czwartek o 18:421 dzień Krucafuks! Kompletnie zapomniałem zrobić preordera wcześniej celem uzyskania klucza do bety Zrobiłem to dopiero przed chwilą. Zamówiłem wersję ze steelbookiem w Mediaexpert. Nawet fajna cena, bo 309 zydli. Ciekawe czy dostanę jeszcze od nich kluczyk dzisiaj lub jutro...
Opublikowano czwartek o 20:421 dzień Klasycznie chyba w trakcie bety wyłączyli SBMM bo gra się w to całkiem ok. O dziwo gra jest wolniejsza niż BO6. Skinów nicki minaj nie ma więc też nie wali gra po oczach. Ale po chuj dodali ten wallbouncing to nie wiem, chyba tylko żeby spocency zadowoleni byli.
Opublikowano wczoraj o 05:06 1 dzień Ja się cieszę, bo jednak będzie rok bez Coda. A w pewnym momencie nawet chciałem to kupić. Strzelanie niby spoko ale gdzie odrzut znowu.. w mobilce juz jest większy. Do tego te mapy... XD Te dwie w których grałem beznadziejne. Najebali w nich drzwi rozsuwanych, że częściej słychać dźwięk ich otwierania niż strzałów xD Za to podoba mi się tempo. I szkoda, że w BO6 nie jest właśnie takie. Swoją drogą dziwne, bo spodziewałem się, że w 7 będzie szybciej.Futuryzm, mimo, że lekki to jednak nie dla mnie. Edytowane wczoraj o 05:06 1 dzień przez meffju41