Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 9 minut temu, pawelgr5 napisał(a):P6 przecież będzie wyglądac podobnie. Nie spodziewałbym się na waszym imejscu że to nagle będzie przeskok generacji jak chodzi o jakość detali w grafice. Gra będzie pewnie potężna i wielka więc tym bardziej nikt tam nie zrobi dużo więcej graficznie niż widać na trailerze P4 Revival. Dla mnie trailer spoko.Może będzie Unreal Engine 5, zobaczymy.Atlus cośtam nie bardzo Wie na czym robić, ten ich przedwojenny trup jednakże przegrywa chyba nawet z darmowymi śmieciami, ale za to chodzi trochę lepiej. P3 i P4 rimejki to jest U4, wątpie aby P6 czekał ten sam los.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No też oczekuję, że przy P6 przeskoczymy graficznie z późnego ps3 na chociaż wczesne ps4 ;d
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Gotyp6 pewnie nie wykroczy poza poziom anime gry z ps4 po prostu jak zawsze będzie to ratować personowy styl i tak po prawdzie nic więcej nie potrzebuje w tych grach
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wiadomo grafika nie ma w grach Atlusa wielkiego znaczenia, ale czymś ta P6 mogłaby się wyróżniać, zobaczymy. P4R day1 na pewno, luty spokojny, a to moja pierwsza Personka była, chętnie ogram drugi raz, wiadomo coś o większych zmianach poza grafiką?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Chyba nie za bardzo na razie wiadomo. Mogliby zmienić tożsamość mordercy, bo to już jednak nie to samo, jak wiesz kto zabija ;p
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 minutę temu, Pix napisał(a):Chyba nie za bardzo na razie wiadomo.Mogliby zmienić tożsamość mordercy, bo to już jednak nie to samo, jak wiesz kto zabija ;pNo ciekawe, czy dotkną coś w story.W combat widzialem jakieś 4 more, baton passy itp. to wiadomo będzie nowe, ale ciekawe co dotkną w dungeonach, które w P4 były jakie były.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Na tych kilku screenach i klipach nie zapowiada się, żeby zmiany miały być jakieś rewolucyjne. Labirynt wciąż kwadratowy, więc można założyć losowo-generowane poziomy w nieco ładniejszej oprawie. W walce Baton-Pass faktycznie i jakiś pasek w rogu (coś jak Theurgy?). Mam nadzieję, że po tych wszystkich zmianach nie okaże się, że gra zrobi się zbyt prosta, jak P3R czy P5R.Nie spodziewałbym się, żeby zmienili cokolwiek w fabule. Może dialogi subtelnie. Pytanie, jak będzie z cenzurą? W P3R były zmiany w scenkach na plaży w tej kwestii. Oby w P4R za dużo nie kombinowali. Kanji w kąpielówkach jako osobny strój musi być.Mnie ciekawi remiks OSTa. Muzyka z P4 należy do moich ulubionych z serii. Podobały mi się remiksy z Dancing, więc pokładam pewne nadzieje w OST z P4R. Liczę na solidny miks nowych i starych utworków, jak w P3R.Oby tylko Your Affection nie zjebali.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. też o muzyke sie najbardziej martwie xD przy trójce dużo jojczyłem przed graniem, ale teraz mi sie podobają te remixy zobaczymy jak tutaj. chyba nowa wokalistka będzie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 Bomby za rimejk na unrealu zrobiony najniższym kosztem +18 czerwca będzie livestream pewnie pokażą nieco czystego gameplayu
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kurde, no niby ładnie wygląda, ale z drugiej strony już mam oryginał który wcale nie jest jakoś nie wiadomo jak przestarzały. Wiadomka, gierka z PS2 to oczywiście, że trochę wali kiepiem, ale wysoka rozdziałka pomaga to przeżyć zwłaszcza, że tutaj najważniejsza warstwa to w sumie dialogi i fabuła, a te trzymają się nieźle. P3R miało tę przewagę, że trójka była niedostępna poza PS2 i można było usprawiedliwić przed sobą zakup nowej wersji, w przypadku czwórki mam z tym problem i chyba trzeba będzie sobie odpuścić albo wziąć na jakiejś srogiej promce (czyli za pięć lat albo i więcej, bo Personki trzymają cenę).
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. I po prawdzie dalej jest w jakimś stopniu zamknięta bo fes jest tylko na ps2 Dla mnie taki rimejk to wymówka dla której moge legalnie przed własnym mózgiem usprawiedliwić przechodzenie persony 4 no i jak mocno kocham tę gre tak jej styl graficzny z tymi lalkami to nigdy nie był mój klimatPrzez tę zapowiedź mi wyświetla na twycie personowych świrów ci to są dopiero soul vs souless residentowcy i inne psycho zjeby wymiękają
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja niczego na szczęście nie muszę sobie usprawiedliwiać. Uwielbiam tę odsłonę, uwielbiam tę ekipę i nie mogę się doczekać, jak przeżyję tę przygodę po raz kolejny w nowych szatach. W sumie jest też szansa faktycznie na nowe scenki i dialogi, tak jak to było w P3R.Wejdzie na premierę i jedyne czego się obawiam, to konieczność pogodzenia rozgrywki z FFVII Revelation, gdyby premiery nie były zbyt odległe.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):I po prawdzie dalej jest w jakimś stopniu zamknięta bo fes jest tylko na ps2 Ale przecież content z FES jest w P3R, jedynie trzeba za niego ZABULIĆ DODATKOWE SIANKO
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja nie cierpię chibi postaci, wielkie łby i cała reszta xD Zajebiście, że P3R po piątce nakreśliło dalej taki styl, 'normalnych' anime postaci. Wjeżdżam jak dzik w żołędzie po Stanger Than Heaven.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):P5X offline 2028Wciąż naiwny widzę. Ta gra pożyje online jeszcze długo, a kolejne premiery głównych odsłon i pomniejsze collaby tylko się do tego przyczynią. Zgaduję, że będzie crossover z P4 w okolicach premiery. P3 ma normalnie cały wątek fabularny w tartarusie i coś w stylu S-Linków z całą ekipą gry. To samo pewnie czeka P4. Fanservice, owszem, ale fajny.Jeśli przejawiasz choćby minimalne zainteresowanie, to daj grze szanse. Jest naprawdę mega przyjazna każualowej rozgrywce. A że teraz rocznica, to świetny moment by zacząć i trochę nadrobić. Ja się bawię świetnie i naprawdę nie jest to żadne wyolbrzymienie. Ze wszystkich mobile/gacha/f2p/mmo w jakie grałem ta jest jak dotychczas najprzyjemniejsza, jeśli się szuka czegoś niezobowiązującego. No tylko, że ja przykładam wagę też do gameplay'u, nie samej fabuły.Ale główną fabułę oraz eventy fabularne przejdzie się z czasem bez większych problemów.