Opublikowano 10 czerwca10 cze 59 minut temu, Suavek napisał(a):W Amazonie UK i US są pre-ordery na edycję Steelbook oraz kolekcjonerkę na wszystkie platformy, także PC.Mam nadzieję, że wkrótce w rodzimych sklepach również będą dostępne.Na amazonie niby jeszcze jakieś karty dają jak ktoś jest karto fagiem Bierzesz kolekcjonerke z lalką Suavek czy tylko steela?
Opublikowano 10 czerwca10 cze Zgaduję, że te karty to będą w każdym pudełku, nie na wyłączność. W ogóle tak sprawdziłem na stronie Amazon UK to Country of Origin wersji PC jest wpisane Poland. Ciekawe.Kolekcjonerka mi się nie podoba. Same pierdoły. A jeśli to będzie podobne do EK P3R, to figurka będzie kiepskiej jakości, a artbook nieszczególny. Dlatego biorę Steelbook jak będzie, a w ostateczności zwykłe pudła.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Ja tam wziąłem Steela lokalnie niestety z nie smakiem na Xboxa, kiedy to ma wyjść na S2.
Opublikowano sobota o 16:075 dni Gamefinity ma już pre-order na wszystkie platformy, ale w standardowej edycji, bez steelbooka. 269zł.
Opublikowano poniedziałek o 18:593 dni Pempik ma wszystkie edycje - kolekcjonerkę, steelbook, standard. Każda w innej cenie, więc Steelbook nie będzie gratisem. Trzeba dopłacić.Ale można już zamówić z płatnością przy odbiorze, o ile się nie trafi nic lepszego.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jeśli ktoś nie śpi po nocach, to livestream o pierwszej - https://www.youtube.com/watch?v=y3WDu1jC21A
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. I moja reakcja podczas oglądania tego przez 20minJak po trailerze miałem obawy że moge sie jakoś złamać na premiere i przemęczyć sie grając na lapku bo co gra życia to gra życia to jednak podziękuje narazie panie atlus xD i to nawet przy wersji switchowej mogą mnie cmoknąć w siur sprzedając to za 3 bomby xD Momentami wygląda to dramatycznie, o ile dungeony mi sie podobają graficznie i uważam że nawet sie postarali tak inaba wygląda jakby wzieli jakieś darmowe assety z unrealowej biblioteki, ta szkoła wygląda gorzej niż w oryginale Muzyka i nowe głosy bohaterów o ile przy muzyce troche jojczenie dla jojczenia bo przy trójce też to robiłem a ostatecznie jak teraz gram no to jednak nie mam większych zastrzeżeń to i tutaj pewnie po 50h sie przyzwyczaje no ale od razu czuć różnice w innym wokalu i nie jest to pozytywna różnica. z voice actingiem chyba jest jeszcze gorzej na tych próbkach xD grają jakby chcieli a nie mogli przy tych z og i tylko przypieczętowali decyzje o graniu po japońsku.Z pozytywów fajne te ficzery które wprowadzają do bitki, blokowanie shadowów może sie przydać, dungeony jak pisałem przyjemne dla oka no i cutscenki na silniku gry wydają sie o wiele ładniejsze niż przy rimejku trójki chociaż nie wiem jak tam będzie z ich ilością bo w trójce to chyba tylko na początku był jakiś xD Jako fan oczywiście i tak to ogram prędzej czy później no ale znając historie na wylot nie mam jakiegoś ciśnienia żeby to szybko ograć i ciesze się że atlus nie idzie drogą innych wydawców i nie zabiera mi przy okazji oryginalnych wersji bo z tą aż tak chyba sie nie polubie jak z goldenem
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie mogę się doczekać. Gra wygląda jeszcze lepiej od 3R, modele potworasów i postaci lepsze, więcej detali, fajnie ocieniowane, lokacje też. Ekstra, że w systemach też się coś zmienia.Piękny luty to będzie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie no, graficznie mi się nawet podoba. Modele postaci są dość ekspresywne. Jedyne co, to faktycznie lokacje dość kwadratowe i chwilami zbyt sterylne. Ale ogólnie nie jest to nic, do czego bym się przyczepił. Tj. w graniu mi to nie będzie przeszkadzać.Muzyka tyle co przesłuchałem jest ok, ale do Your Affection będę musiał się przekonać.Dubbing mam w dupie. W wersji jap będą oryginalni japońscy aktorzy.Walki wyglądają super, ale wciąż mam obawy, czy nie spartolą poziomu trudności.Obejrzę dokładniej wieczorem jeszcze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Będzie day one, bo wiadomo, że seria życia, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ten rimejk czwórki robią trochę na szybko i na kolanie praktykanci w czasie trwania lunchu w siedzibie atlusa, bo cała faktyczna para idzie zapewne w Personę 6.
Opublikowano 50 minut temu50 min Budżet na grafikę 15 USD. Ale na szczęście wszystko inne dowiezie jak zwykle.