Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona 4 Revival

Featured Replies

Opublikowano
59 minut temu, Suavek napisał(a):

W Amazonie UK i US są pre-ordery na edycję Steelbook oraz kolekcjonerkę na wszystkie platformy, także PC.

Mam nadzieję, że wkrótce w rodzimych sklepach również będą dostępne.

Na amazonie niby jeszcze jakieś karty dają jak ktoś jest karto fagiem wujaszek

Bierzesz kolekcjonerke z lalką Suavek czy tylko steela?

• Odpowiedzi 91
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie lepiej ograć 2 razy 2 wersje jednej z najlepszych gier jakich zasmakujecie w życiu? p4 nie jest tak rozjebana na 100h jak p5 i nie męczy buły dungeonami jak p3. Tak zwana gra ideał. Najlepsza mie

• Zdaje się byli tacy, co chcieli gier po polsku: https://store.steampowered.com/app/2963950/Persona_4_Revival/

• Za 9h oglądamy

Opublikowano

Zgaduję, że te karty to będą w każdym pudełku, nie na wyłączność. W ogóle tak sprawdziłem na stronie Amazon UK to Country of Origin wersji PC jest wpisane Poland. Ciekawe.

Kolekcjonerka mi się nie podoba. Same pierdoły. A jeśli to będzie podobne do EK P3R, to figurka będzie kiepskiej jakości, a artbook nieszczególny. Dlatego biorę Steelbook jak będzie, a w ostateczności zwykłe pudła.

Opublikowano

Ja tam wziąłem Steela lokalnie niestety z nie smakiem na Xboxa, kiedy to ma wyjść na S2.

Opublikowano

Gamefinity ma już pre-order na wszystkie platformy, ale w standardowej edycji, bez steelbooka. 269zł.

Opublikowano

Pempik ma wszystkie edycje - kolekcjonerkę, steelbook, standard. Każda w innej cenie, więc Steelbook nie będzie gratisem. Trzeba dopłacić.

Ale można już zamówić z płatnością przy odbiorze, o ile się nie trafi nic lepszego.

Opublikowano

I moja reakcja podczas oglądania tego przez 20min

Jak po trailerze miałem obawy że moge sie jakoś złamać na premiere i przemęczyć sie grając na lapku bo co gra życia to gra życia to jednak podziękuje narazie panie atlus xD i to nawet przy wersji switchowej mogą mnie cmoknąć w siur sprzedając to za 3 bomby xD

Momentami wygląda to dramatycznie, o ile dungeony mi sie podobają graficznie i uważam że nawet sie postarali tak inaba wygląda jakby wzieli jakieś darmowe assety z unrealowej biblioteki, ta szkoła wygląda gorzej niż w oryginale rotfl

Muzyka i nowe głosy bohaterów corvo o ile przy muzyce troche jojczenie dla jojczenia bo przy trójce też to robiłem a ostatecznie jak teraz gram no to jednak nie mam większych zastrzeżeń to i tutaj pewnie po 50h sie przyzwyczaje no ale od razu czuć różnice w innym wokalu i nie jest to pozytywna różnica. z voice actingiem chyba jest jeszcze gorzej na tych próbkach xD grają jakby chcieli a nie mogli przy tych z og i tylko przypieczętowali decyzje o graniu po japońsku.

Z pozytywów fajne te ficzery które wprowadzają do bitki, blokowanie shadowów może sie przydać, dungeony jak pisałem przyjemne dla oka no i cutscenki na silniku gry wydają sie o wiele ładniejsze niż przy rimejku trójki chociaż nie wiem jak tam będzie z ich ilością bo w trójce to chyba tylko na początku był jakiś xD Jako fan oczywiście i tak to ogram prędzej czy później no ale znając historie na wylot nie mam jakiegoś ciśnienia żeby to szybko ograć i ciesze się że atlus nie idzie drogą innych wydawców i nie zabiera mi przy okazji oryginalnych wersji bo z tą aż tak chyba sie nie polubie jak z goldenem

Opublikowano

Nie mogę się doczekać. Gra wygląda jeszcze lepiej od 3R, modele potworasów i postaci lepsze, więcej detali, fajnie ocieniowane, lokacje też. Ekstra, że w systemach też się coś zmienia.

Piękny luty to będzie banderas

Opublikowano

Nie no, graficznie mi się nawet podoba. Modele postaci są dość ekspresywne. Jedyne co, to faktycznie lokacje dość kwadratowe i chwilami zbyt sterylne. Ale ogólnie nie jest to nic, do czego bym się przyczepił. Tj. w graniu mi to nie będzie przeszkadzać.

Muzyka tyle co przesłuchałem jest ok, ale do Your Affection będę musiał się przekonać.

Dubbing mam w dupie. W wersji jap będą oryginalni japońscy aktorzy.

Walki wyglądają super, ale wciąż mam obawy, czy nie spartolą poziomu trudności.

Obejrzę dokładniej wieczorem jeszcze.

Opublikowano

Będzie day one, bo wiadomo, że seria życia, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ten rimejk czwórki robią trochę na szybko i na kolanie praktykanci w czasie trwania lunchu w siedzibie atlusa, bo cała faktyczna para idzie zapewne w Personę 6.

Opublikowano

Budżet na grafikę 15 USD. Ale na szczęście wszystko inne dowiezie jak zwykle.

Opublikowano

Świetnie to wygląda, na szczęście nie zjebali mojej kochanej muzyczki i bardzo podobnie to brzmi.

No, ale o graniu na premierę nie ma mowy, nie za 3 paki kurwa mać rotfl

Ech, jakoś dekadę temu w wakacje skończyłem Goldena na pożyczonej Ps Vicie.

Opublikowano

Ja grałem na studiach jeszcze na PS2. Premiera była jakoś na początku roku i ten kolorowy klimacik świetnie wleciał na okres wiosenny. Nie przejmował się wtedy człowiek żadnymi achievementami itp. tylko delektował się atmosferą.

Na tym etapie by naprawdę musieli coś wyjątkowo zepsuć, żebym nie był zadowolony. Muszę sobie na 19.02 zaklepać urlop.

Opublikowano

Ja też dopiero golden na vituni bożej w zimowe wieczory 2015 rokuasax później jak wyszła 5ka zaraziłem dwójke ziomków personowym wirusem i ogrywaliśmy sobie razem w weekendy personke 3 fes

Opublikowano

Ja święta 2013 pierwsza Persona życia, Vita, studia, najlepsze czasy do grania przenośnego.

Opublikowano

Moja pierwsza persona boża to Persona 3 FES gdzieś chyba w 2008 albo 2009. W gimnazjum wtedy byłem, więc wleciało idealnie. W prawdziwej szkole mój obiekt westchnień Karolina z 3C nawet na mnie nie spojrzała, w personie żadna nie mogła mi się oprzeć problem

Opublikowano

Złożyłem pre order w Media ekspert. Dobra cene dali, 269 zł.