Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Nie no, te modele potworasów i animacje, ale sztos. Za długo z tym lutym
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 13 godzin temu, Suavek napisał(a):To jest jej og głos? O jenysiu moje uszy
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):To jest jej og głos? O jenysiu moje uszy Tak. A co, wolisz bezduszny dubbing w którym wszystkie baby brzmią tak samo?Golden Jap VA
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jak już wspomniałem nie miałem wyboru. P3 fes grany na ps3- brak wyboru. Person 4 goldi na vicie brak wyboru. Person 5 grałem kilkanaście dni przed premierą a patch z japońskimi głosami wjechał na premiere xD dopiero teraz remake trójki mi sie udało po japońsku xD no ale sie nie zgodze na obrażanie dublażu w personkach bo jest zwyczajnie świetny, pozdrawiam
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sorry, ale według mnie akurat Atlus robi jedne z lepszych angielskich dubbingów. I chociaż na przykład w yakuzie dla lepszego wczucia się w klimat biorę zawsze japoński dub, tak w przypadku Persony zazwyczaj zaczynam właśnie od angielskiego i jeszcze ani razu się nie zawiodłem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Pix napisał(a):Sorry, ale według mnie akurat Atlus robi jedne z lepszych angielskich dubbingów. I chociaż na przykład w yakuzie dla lepszego wczucia się w klimat biorę zawsze japoński dub, tak w przypadku Persony zazwyczaj zaczynam właśnie od angielskiego i jeszcze ani razu się nie zawiodłem.Ja tam samo lecę Yakuzy w jp, a Persony i Finale z angielskim.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie no, to tak jakbym anime z ang dubem oglądał xD Fajnala VII tylko po angielsku wolę, ale dragon questy, persony i inne to tylko jap.