Opublikowano 17 lipca17 lip Ja mam takie zaleglosci z PE i specjalami, ze spokojnie Perez moglby mi tego wyslac za ok. dekade :)
Opublikowano 17 lipca17 lip Prasy gierkowej nie kupuję już pewnie ze 20 lat, ale specjalnego wydania o Xboksie nie mogłem zignorować. Limitka zamówiona :)
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor 59 minut temu, Mejm napisał(a):Ja mam takie zaleglosci z PE i specjalami, ze spokojnie Perez moglby mi tego wyslac za ok. dekade :)Zrobimy takie "zestawy emeryta" ;) Będziemy wysyłać za 20 lat - wtedy to dopiero będzie retro. Przy okazji szanowni moi - limitka wyprzedana.
Opublikowano 17 lipca17 lip Jako fan Xboxa zamówiłem wszystkie okładki oprócz Fable, bo musiałem coś zostawić żeby Perez podesłał z bonusa z Patronite'a Czy to nie najszybciej sprzedana limitka?
Opublikowano 17 lipca17 lip Limitka genialna, jak dobrze że jest Facebook bo bym przegapił takie cudo. Kupiłem tylko jedną sztukę bo mi na koncie zostało 45zł :) Potem patrzę a tu śladu nie ma po limitce.
Opublikowano 17 lipca17 lip U mnie też wleciała limitka + zaległy SNES. Bardzo lubiłem pierwszego xboxa ale nie aż tak żeby brać więcej okładek xd
Opublikowano 17 lipca17 lip Szybko zeszła ta limitka, nie spodziewałem się po tak egzotycznej konsoli
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor 13 minut temu, Eskimos napisał(a):Czy to nie najszybciej sprzedana limitka?Na to wychodzi, bo zeszła w ok. 14h i to w sytuacji, gdy połowa tego czasu to środek nocy. SNES i PS3 miały jakieś 18-20h.
Opublikowano 17 lipca17 lip 4 minuty temu, Perez napisał(a):Na to wychodzi, bo zeszła w ok. 14h i to w sytuacji, gdy połowa tego czasu to środek nocy. SNES i PS3 miały jakieś 18-20h.I to pomimo trwającego sezonu urlopowego! Gratulacje!
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor Teraz, TomciooPL napisał(a):I to pomimo trwającego sezonu urlopowego! Gratulacje!Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!
Opublikowano 17 lipca17 lip Myślałem, że może tym razem nie ma limitki na allegro, a tu już wyprzedana :O No nic, wjechało Halo i Ninja Gaiden.
Opublikowano 17 lipca17 lip Ja zamowilem z NG bo od poczatku podobala mi sie najbardziej. Musze przyznac jednak ze Mysza zrobil mega robote.
Opublikowano 17 lipca17 lip 5 minut temu, Perez napisał(a):Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!Polecam się na przyszłość
Opublikowano 17 lipca17 lip W dniu 2.07.2025 o 16:05, Mejm napisał(a):Ta limitka ustanowi rekord predkosci wyprzedania.9 minut temu, Perez napisał(a):Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!Nie no, raczej jak Romek przygotuje pozostale szesc
Opublikowano 17 lipca17 lip 17 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Polecam się na przyszłość z góry wziąłeś pieniądze czy od sprzedanej sztuki?
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor Już tylko czekać na tekst "PSX Extreme narobił mi dużo smrodu w mojej karierze grafika" ;)
Opublikowano 17 lipca17 lip Tradycyjnie sekcja komentarzy ppe mnie nie zawodzi Edytowane 17 lipca17 lip przez Grześ
Opublikowano 17 lipca17 lip 2 godziny temu, Perez napisał(a):Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!2 godziny temu, Perez napisał(a):Już tylko czekać na tekst "PSX Extreme narobił mi dużo smrodu w mojej karierze grafika" ;)Ej, ale przy PS3 Mysza też zrobił (poprawkę), toś Waść odrzucił ;-)Czy udało się wjechać Romanowi na ambicję? ;DOceniaczkę też mógłby ktoś inny w ramach konkurencyjności zawsze zaprojektować, bo ta - tego co tam widać - to bryndza taka, że hej!Pochwałę małą daję za trzy kolumny.
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor 22 minuty temu, macGyver napisał(a):Ej, ale przy PS3 Mysza też zrobił (poprawkę), toś Waść odrzucił ;-)Czy udało się wjechać Romanowi na ambicję? ;DOceniaczkę też mógłby ktoś inny w ramach konkurencyjności zawsze zaprojektować, bo ta - tego co tam widać - to bryndza taka, że hej!Pochwałę małą daję za trzy kolumny.Ano zrobił, ale wtedy ta wersja, która była, nam pasowała i zostawiliśmy. Oceniaczka wydaje mi się max prosta: nazwa studia, gatunek, plusy, minusy, ocena i okładka gry - krótki, na temat, jednokolorowe czarne tło, żadnych kombinacji.
Opublikowano 17 lipca17 lip To nie prawda, że okładki są złe i oceniaczki są złe.Pan Perez ich nie słucha to nie ludzie to wilki. Edytowane 17 lipca17 lip przez BRY@N
Opublikowano 17 lipca17 lip 20 minut temu, Shen napisał(a):Mysza powinien zastąpić obecnego grafikaNie ogarniam składu, ja tylko od czasu do czasu okładkę mogę zrobić