Opublikowano czwartek o 06:501 dzień Ja mam takie zaleglosci z PE i specjalami, ze spokojnie Perez moglby mi tego wyslac za ok. dekade :)
Opublikowano czwartek o 07:591 dzień Prasy gierkowej nie kupuję już pewnie ze 20 lat, ale specjalnego wydania o Xboksie nie mogłem zignorować. Limitka zamówiona :)
Opublikowano czwartek o 08:031 dzień Autor 59 minut temu, Mejm napisał(a):Ja mam takie zaleglosci z PE i specjalami, ze spokojnie Perez moglby mi tego wyslac za ok. dekade :)Zrobimy takie "zestawy emeryta" ;) Będziemy wysyłać za 20 lat - wtedy to dopiero będzie retro. Przy okazji szanowni moi - limitka wyprzedana.
Opublikowano czwartek o 08:111 dzień Jako fan Xboxa zamówiłem wszystkie okładki oprócz Fable, bo musiałem coś zostawić żeby Perez podesłał z bonusa z Patronite'a Czy to nie najszybciej sprzedana limitka?
Opublikowano czwartek o 08:141 dzień Limitka genialna, jak dobrze że jest Facebook bo bym przegapił takie cudo. Kupiłem tylko jedną sztukę bo mi na koncie zostało 45zł :) Potem patrzę a tu śladu nie ma po limitce.
Opublikowano czwartek o 08:201 dzień U mnie też wleciała limitka + zaległy SNES. Bardzo lubiłem pierwszego xboxa ale nie aż tak żeby brać więcej okładek xd
Opublikowano czwartek o 08:231 dzień Szybko zeszła ta limitka, nie spodziewałem się po tak egzotycznej konsoli
Opublikowano czwartek o 08:261 dzień Autor 13 minut temu, Eskimos napisał(a):Czy to nie najszybciej sprzedana limitka?Na to wychodzi, bo zeszła w ok. 14h i to w sytuacji, gdy połowa tego czasu to środek nocy. SNES i PS3 miały jakieś 18-20h.
Opublikowano czwartek o 08:311 dzień 4 minuty temu, Perez napisał(a):Na to wychodzi, bo zeszła w ok. 14h i to w sytuacji, gdy połowa tego czasu to środek nocy. SNES i PS3 miały jakieś 18-20h.I to pomimo trwającego sezonu urlopowego! Gratulacje!
Opublikowano czwartek o 08:311 dzień Autor Teraz, TomciooPL napisał(a):I to pomimo trwającego sezonu urlopowego! Gratulacje!Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!
Opublikowano czwartek o 08:321 dzień Myślałem, że może tym razem nie ma limitki na allegro, a tu już wyprzedana :O No nic, wjechało Halo i Ninja Gaiden.
Opublikowano czwartek o 08:371 dzień Ja zamowilem z NG bo od poczatku podobala mi sie najbardziej. Musze przyznac jednak ze Mysza zrobil mega robote.
Opublikowano czwartek o 08:381 dzień 5 minut temu, Perez napisał(a):Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!Polecam się na przyszłość
Opublikowano czwartek o 08:391 dzień W dniu 2.07.2025 o 16:05, Mejm napisał(a):Ta limitka ustanowi rekord predkosci wyprzedania.9 minut temu, Perez napisał(a):Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!Nie no, raczej jak Romek przygotuje pozostale szesc
Opublikowano czwartek o 08:561 dzień 17 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Polecam się na przyszłość z góry wziąłeś pieniądze czy od sprzedanej sztuki?
Opublikowano czwartek o 09:151 dzień Autor Już tylko czekać na tekst "PSX Extreme narobił mi dużo smrodu w mojej karierze grafika" ;)
Opublikowano czwartek o 11:271 dzień Tradycyjnie sekcja komentarzy ppe mnie nie zawodzi Edytowane czwartek o 11:271 dzień przez Grześ
Opublikowano czwartek o 11:281 dzień 2 godziny temu, Perez napisał(a):Co tu dużo mówić... Jak @MYSZa7 zrobi okładkę, to nie ma wuja we wsi!2 godziny temu, Perez napisał(a):Już tylko czekać na tekst "PSX Extreme narobił mi dużo smrodu w mojej karierze grafika" ;)Ej, ale przy PS3 Mysza też zrobił (poprawkę), toś Waść odrzucił ;-)Czy udało się wjechać Romanowi na ambicję? ;DOceniaczkę też mógłby ktoś inny w ramach konkurencyjności zawsze zaprojektować, bo ta - tego co tam widać - to bryndza taka, że hej!Pochwałę małą daję za trzy kolumny.
Opublikowano czwartek o 11:561 dzień Autor 22 minuty temu, macGyver napisał(a):Ej, ale przy PS3 Mysza też zrobił (poprawkę), toś Waść odrzucił ;-)Czy udało się wjechać Romanowi na ambicję? ;DOceniaczkę też mógłby ktoś inny w ramach konkurencyjności zawsze zaprojektować, bo ta - tego co tam widać - to bryndza taka, że hej!Pochwałę małą daję za trzy kolumny.Ano zrobił, ale wtedy ta wersja, która była, nam pasowała i zostawiliśmy. Oceniaczka wydaje mi się max prosta: nazwa studia, gatunek, plusy, minusy, ocena i okładka gry - krótki, na temat, jednokolorowe czarne tło, żadnych kombinacji.
Opublikowano czwartek o 12:001 dzień To nie prawda, że okładki są złe i oceniaczki są złe.Pan Perez ich nie słucha to nie ludzie to wilki. Edytowane czwartek o 12:021 dzień przez BRY@N
Opublikowano czwartek o 12:051 dzień Wychodzi na to, że w ostatniej chwili zdążyłem kupić limitowaną.
Opublikowano czwartek o 12:071 dzień 20 minut temu, Shen napisał(a):Mysza powinien zastąpić obecnego grafikaNie ogarniam składu, ja tylko od czasu do czasu okładkę mogę zrobić