Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Już się boje o okładki z Game Boy Extreme, SNES z Final Fantasy 6 to tylko z 10 metrów i zmrużonymi oczami.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor 11 minut temu, Shen napisał(a):Już się boje o okładki z Game Boy Extreme, SNES z Final Fantasy 6 to tylko z 10 metrów i zmrużonymi oczami.No, Fajnal marnie wyszedł faktycznie, można go było próbować trochę podkręcić. Przy Game Boyu postaramy się max wyciągnąć z tych plików, może AI coś wspomoże, żeby się nie rozjeżdżało za mocno.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Akurat okładka z Splintera na żywo jest bardzo spoko. Taki vibe sprzed 2 dekad z niej trochę bije, tylko napisów mało napchane dookoła Sama.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Odebrane. Zapach faktycznie inny, trochę... miętowy? leśny? Coś koło tego. Papier tym razem bardziej matowy. Okładka z Ninja Gaiden jest git, zero pikselozy i rozmazania.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. A więc panu NRGeekowi nim napisze kolejną recenzję jakiejś gry (choć mam nadzieje że już nikt nigdy go o to nie poprosi) sugeruje by niech chociaż wszedł na Wikipedię i sprawdził podstawowe fakty nim ponownie się skompromituje błędami merytorycznymi jak to ma w zwyczaju. Otóż KOTOR nie wyszedł pierwotnie na PC, na X nie mieliśmy do czynienia z “wierną wersją”, bo to wersja konsolowa była tą pierwotną. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez twilitekid
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z czystej ciekawości - jakiś konkretny powód recenzji pierwszego Unreal Championship, któremu bliżej właśnie do portu wersji PC, aniżeli dwójki (Liandri Conflict), która jest konkretnym spinoffem i faktycznym exclusivem pierwszego Xboxa?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zapach okropny, ale w dotyku wydaje się bardziej premium, jak stary Pixel.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Przy recenzji DoA Volley trochę wam logo gry ucięłoNiestety wpadło mi to w oko po oddaniu plików do druku. 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):@Perez nadal przesyłka utworzona, zero ruchu.Ech, no i jednak chyba posiali... Spakowana nówka, jutro leci. Wybacz zamieszanie!1 godzinę temu, maciucha napisał(a):@PerezZ czego wynika opóźnienie we wstawianiu pdfów?A to nie jest opóźnienie. Ja PDF-a wrzucam na ten umowny "dzień premiery" (czyli teraz 19 września), trochę na zasadzie, że najpierw niech numer dotrze do preorderowców, a potem już można odpalać PDF-a dla wszystkich. Natomiast to w sumie do dogadania, PDF jest u mnie na dysku od 3 tygodni i tylko czeka na wgranie na sklep. 9 minut temu, Shen napisał(a):Zapach okropny, ale w dotyku wydaje się bardziej premium, jak stary Pixel.Jeszcze jednych perfum o zapachu farby drukarskiej nie zrobiliśmy, a ten już o wersji premium!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. PE mam prenumeratę już tylko w formie pdf. Specjale biorę fizyki ze sklepu i trochę dziwnie jak numer jest już w paczkomacie, a na pdfa muszę jeszcze czekać No ale nie jest to w sumie żaden problem ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. U mnie też status przesyłka utworzona 13 września i na tym koniec, może coś ruszy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 16 minut temu, Czoperrr napisał(a):U mnie też status przesyłka utworzona 13 września i na tym koniec, może coś ruszy.To możliwe, bo 13.09 to już szło Allegro, a tu zgodnie z planem dzisiaj zabrali połowę (jakieś 350 sztuk) i jutro druga część. Gdyby jutro do wieczora nie było to daj znać. 17 minut temu, maciucha napisał(a):PE mam prenumeratę już tylko w formie pdf. Specjale biorę fizyki ze sklepu i trochę dziwnie jak numer jest już w paczkomacie, a na pdfa muszę jeszcze czekać No ale nie jest to w sumie żaden problem ;)No tak, kumam :) Sam czasami się nad tym zastanawiam, tylko ja to myślę wtedy tak, że jak ktoś ma preorder to niech się nie wkurza, że on numeru nie ma, a inny już pdfa sobie czyta (tu mowa np. o tych, którzy zamawiają z Allegro, tam pdfów siłą rzeczy nie dorzucamy). Chociaż może to już tak na wyrost mocno rozkminiam.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 44 minuty temu, Perez napisał(a):Ech, no i jednak chyba posiali... Spakowana nówka, jutro leci. Wybacz zamieszanie!Spoko, bez problemu. Jak znajdzie się ten zagubiony egzemplarz to oddam go któremuś z forumowiczów za koszty wysyłki, tak się umówimy.