Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Już się boje o okładki z Game Boy Extreme, SNES z Final Fantasy 6 to tylko z 10 metrów i zmrużonymi oczami.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 11 minut temu, Shen napisał(a):Już się boje o okładki z Game Boy Extreme, SNES z Final Fantasy 6 to tylko z 10 metrów i zmrużonymi oczami.No, Fajnal marnie wyszedł faktycznie, można go było próbować trochę podkręcić. Przy Game Boyu postaramy się max wyciągnąć z tych plików, może AI coś wspomoże, żeby się nie rozjeżdżało za mocno.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Akurat okładka z Splintera na żywo jest bardzo spoko. Taki vibe sprzed 2 dekad z niej trochę bije, tylko napisów mało napchane dookoła Sama.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Odebrane. Zapach faktycznie inny, trochę... miętowy? leśny? Coś koło tego. Papier tym razem bardziej matowy. Okładka z Ninja Gaiden jest git, zero pikselozy i rozmazania.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. A więc panu NRGeekowi nim napisze kolejną recenzję jakiejś gry (choć mam nadzieje że już nikt nigdy go o to nie poprosi) sugeruje by niech chociaż wszedł na Wikipedię i sprawdził podstawowe fakty nim ponownie się skompromituje błędami merytorycznymi jak to ma w zwyczaju. Otóż KOTOR nie wyszedł pierwotnie na PC, na X nie mieliśmy do czynienia z “wierną wersją”, bo to wersja konsolowa była tą pierwotną. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez twilitekid
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Z czystej ciekawości - jakiś konkretny powód recenzji pierwszego Unreal Championship, któremu bliżej właśnie do portu wersji PC, aniżeli dwójki (Liandri Conflict), która jest konkretnym spinoffem i faktycznym exclusivem pierwszego Xboxa?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zapach okropny, ale w dotyku wydaje się bardziej premium, jak stary Pixel.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Przy recenzji DoA Volley trochę wam logo gry ucięłoNiestety wpadło mi to w oko po oddaniu plików do druku. 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):@Perez nadal przesyłka utworzona, zero ruchu.Ech, no i jednak chyba posiali... Spakowana nówka, jutro leci. Wybacz zamieszanie!1 godzinę temu, maciucha napisał(a):@PerezZ czego wynika opóźnienie we wstawianiu pdfów?A to nie jest opóźnienie. Ja PDF-a wrzucam na ten umowny "dzień premiery" (czyli teraz 19 września), trochę na zasadzie, że najpierw niech numer dotrze do preorderowców, a potem już można odpalać PDF-a dla wszystkich. Natomiast to w sumie do dogadania, PDF jest u mnie na dysku od 3 tygodni i tylko czeka na wgranie na sklep. 9 minut temu, Shen napisał(a):Zapach okropny, ale w dotyku wydaje się bardziej premium, jak stary Pixel.Jeszcze jednych perfum o zapachu farby drukarskiej nie zrobiliśmy, a ten już o wersji premium!
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. PE mam prenumeratę już tylko w formie pdf. Specjale biorę fizyki ze sklepu i trochę dziwnie jak numer jest już w paczkomacie, a na pdfa muszę jeszcze czekać No ale nie jest to w sumie żaden problem ;)
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. U mnie też status przesyłka utworzona 13 września i na tym koniec, może coś ruszy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 16 minut temu, Czoperrr napisał(a):U mnie też status przesyłka utworzona 13 września i na tym koniec, może coś ruszy.To możliwe, bo 13.09 to już szło Allegro, a tu zgodnie z planem dzisiaj zabrali połowę (jakieś 350 sztuk) i jutro druga część. Gdyby jutro do wieczora nie było to daj znać. 17 minut temu, maciucha napisał(a):PE mam prenumeratę już tylko w formie pdf. Specjale biorę fizyki ze sklepu i trochę dziwnie jak numer jest już w paczkomacie, a na pdfa muszę jeszcze czekać No ale nie jest to w sumie żaden problem ;)No tak, kumam :) Sam czasami się nad tym zastanawiam, tylko ja to myślę wtedy tak, że jak ktoś ma preorder to niech się nie wkurza, że on numeru nie ma, a inny już pdfa sobie czyta (tu mowa np. o tych, którzy zamawiają z Allegro, tam pdfów siłą rzeczy nie dorzucamy). Chociaż może to już tak na wyrost mocno rozkminiam.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 44 minuty temu, Perez napisał(a):Ech, no i jednak chyba posiali... Spakowana nówka, jutro leci. Wybacz zamieszanie!Spoko, bez problemu. Jak znajdzie się ten zagubiony egzemplarz to oddam go któremuś z forumowiczów za koszty wysyłki, tak się umówimy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. U mnie też alledroga wersja wciąż kisi sie na statusie utworzona od 14.09
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Limitka nie grzeszy rozdzielczością, ale też nie ma jakiejś wielkiej tragedii, jak to przy niektórych okładkach bywało. Za to wstępnie muszę pochwalić, że tym razem nie czuć czarnobylskiej nutki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, Gomlin napisał(a):U mnie też alledroga wersja wciąż kisi sie na statusie utworzona od 14.09 U mnie to samo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Dzisiaj po południu wpada kurier InPostu i odbiera drugi (i ostatni) rzut. Etykiety mogą być z wcześniej, bo ja to trzaskam jak leci, byle zrobić, stąd w sobotę i niedzielę wszystko było gotowe, a teraz poniedziałek i wtorek odbiory.