Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Już się boje o okładki z Game Boy Extreme, SNES z Final Fantasy 6 to tylko z 10 metrów i zmrużonymi oczami.

• Odpowiedzi 279
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i czas na limitkę. Serdecznie podziękowania dla @MYSZa7 , który stoi za tym projektem. Przypominamy, że start przedsprzedaży jutro od 20.00 na Allegro i w naszym sklepie.

• Kilka świeżutki wizuali z nadchodzącego specjala o Xboksie. Na liczniku 1200 egz., jeszcze 3 tygodnie przedsprzedaży i potem gdzieś od połowy września wysyłki :)

• W ogóle ciekaw jestem Waszego odbioru tego numeru. Druk był w innej drukarni i ogólnie nie wiem, jak oni to zrobili, ale to jest... grubsze :D. Znaczy okładka jest grubsza świadomie - zrobiliśmy 200g

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Shen napisał(a):

Już się boje o okładki z Game Boy Extreme, SNES z Final Fantasy 6 to tylko z 10 metrów i zmrużonymi oczami.

No, Fajnal marnie wyszedł faktycznie, można go było próbować trochę podkręcić. Przy Game Boyu postaramy się max wyciągnąć z tych plików, może AI coś wspomoże, żeby się nie rozjeżdżało za mocno.

Opublikowano

Akurat okładka z Splintera na żywo jest bardzo spoko. Taki vibe sprzed 2 dekad z niej trochę bije, tylko napisów mało napchane dookoła Sama.

Opublikowano

Odebrane. Zapach faktycznie inny, trochę... miętowy? leśny? Coś koło tego. Papier tym razem bardziej matowy. Okładka z Ninja Gaiden jest git, zero pikselozy i rozmazania.

Opublikowano

Piękne są rayos

PSX1.jpg

Opublikowano

A więc panu NRGeekowi nim napisze kolejną recenzję jakiejś gry (choć mam nadzieje że już nikt nigdy go o to nie poprosi) sugeruje by niech chociaż wszedł na Wikipedię i sprawdził podstawowe fakty nim ponownie się skompromituje błędami merytorycznymi jak to ma w zwyczaju. Otóż KOTOR nie wyszedł pierwotnie na PC, na X nie mieliśmy do czynienia z “wierną wersją”, bo to wersja konsolowa była tą pierwotną.

Edytowane przez twilitekid

Opublikowano

Z czystej ciekawości - jakiś konkretny powód recenzji pierwszego Unreal Championship, któremu bliżej właśnie do portu wersji PC, aniżeli dwójki (Liandri Conflict), która jest konkretnym spinoffem i faktycznym exclusivem pierwszego Xboxa?

Opublikowano

Zapach okropny, ale w dotyku wydaje się bardziej premium, jak stary Pixel.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Przy recenzji DoA Volley trochę wam logo gry ucięło

Niestety wpadło mi to w oko po oddaniu plików do druku.

1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

@Perez nadal przesyłka utworzona, zero ruchu.

Ech, no i jednak chyba posiali... Spakowana nówka, jutro leci. Wybacz zamieszanie!

1 godzinę temu, maciucha napisał(a):

@Perez

Z czego wynika opóźnienie we wstawianiu pdfów?

A to nie jest opóźnienie. Ja PDF-a wrzucam na ten umowny "dzień premiery" (czyli teraz 19 września), trochę na zasadzie, że najpierw niech numer dotrze do preorderowców, a potem już można odpalać PDF-a dla wszystkich. Natomiast to w sumie do dogadania, PDF jest u mnie na dysku od 3 tygodni i tylko czeka na wgranie na sklep.

9 minut temu, Shen napisał(a):

Zapach okropny, ale w dotyku wydaje się bardziej premium, jak stary Pixel.

Jeszcze jednych perfum o zapachu farby drukarskiej nie zrobiliśmy, a ten już o wersji premium!

Opublikowano

PE mam prenumeratę już tylko w formie pdf. Specjale biorę fizyki ze sklepu i trochę dziwnie jak numer jest już w paczkomacie, a na pdfa muszę jeszcze czekać D No ale nie jest to w sumie żaden problem ;)

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

U mnie też status przesyłka utworzona 13 września i na tym koniec, może coś ruszy.

To możliwe, bo 13.09 to już szło Allegro, a tu zgodnie z planem dzisiaj zabrali połowę (jakieś 350 sztuk) i jutro druga część. Gdyby jutro do wieczora nie było to daj znać.

17 minut temu, maciucha napisał(a):

PE mam prenumeratę już tylko w formie pdf. Specjale biorę fizyki ze sklepu i trochę dziwnie jak numer jest już w paczkomacie, a na pdfa muszę jeszcze czekać D No ale nie jest to w sumie żaden problem ;)

No tak, kumam :) Sam czasami się nad tym zastanawiam, tylko ja to myślę wtedy tak, że jak ktoś ma preorder to niech się nie wkurza, że on numeru nie ma, a inny już pdfa sobie czyta (tu mowa np. o tych, którzy zamawiają z Allegro, tam pdfów siłą rzeczy nie dorzucamy). Chociaż może to już tak na wyrost mocno rozkminiam.

Opublikowano
44 minuty temu, Perez napisał(a):

Ech, no i jednak chyba posiali... Spakowana nówka, jutro leci. Wybacz zamieszanie!

Spoko, bez problemu. Jak znajdzie się ten zagubiony egzemplarz to oddam go któremuś z forumowiczów za koszty wysyłki, tak się umówimy.

Opublikowano

U mnie też alledroga wersja wciąż kisi sie na statusie utworzona od 14.09 ermm

Opublikowano

Limitka nie grzeszy rozdzielczością, ale też nie ma jakiejś wielkiej tragedii, jak to przy niektórych okładkach bywało. Za to wstępnie muszę pochwalić, że tym razem nie czuć czarnobylskiej nutki.

Opublikowano
1 godzinę temu, Gomlin napisał(a):

U mnie też alledroga wersja wciąż kisi sie na statusie utworzona od 14.09 ermm

U mnie to samo.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj po południu wpada kurier InPostu i odbiera drugi (i ostatni) rzut. Etykiety mogą być z wcześniej, bo ja to trzaskam jak leci, byle zrobić, stąd w sobotę i niedzielę wszystko było gotowe, a teraz poniedziałek i wtorek odbiory.

Opublikowano
15 godzin temu, Perez napisał(a):

Druga paczucha właśnie elegancko zmieniła status na odebraną, dzięki :)

Opublikowano
  • Autor

Tak jest, miałem właśnie napisać - był już InPost, odebrał wszystko, tak że z Xboksa od nas wyjechał komplet zamówień. Jak ktoś nie ma powiadomienia to dobry moment dać znać.

Opublikowano

W takim razie daje znać. U mnie dalej wisi na statusie "przesyłka utworzona" w apce inpostu. Na allegro "oczekuje na nadanie"(

Edytowane przez lukasz638

Opublikowano
19 minutes ago, lukasz638 said:

W takim razie daje znać. U mnie dalej wisi na statusie "przesyłka utworzona" w apce inpostu. Na allegro "oczekuje na nadanie"(

Na spokojnie, u mnie już kurier odebrał.