Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 336

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, Shen napisał(a):

Pocztowcy już mają, a ja z wysyłką premium nadal czekamsapek

Patroni ludzie gorszego sortu sapek

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powoli ruszam z pakowaniem. Sroda wysylki paczkomaty i wieczorkiem PDF tez wleci.

• Będzie, partnerski co prawda, ale sporo o poczatkach i chocby GOG Preservation Program. Coś jak bylo w styczniu z House Flipperem.

• Piąta część jest wymieniana za szóstą i siódmą w czołówce serii.

Opublikowano

Nie jest to pierwszy raz, tak się traktuje najwierniejszych czytelników.floyd

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, Mari4n napisał(a):

Romek jakie foto w HP XD

Już ponad 50 lat i się chłop trzyma! ;)

Opublikowano

Szanowni!

skoro numer już do nabycia w salonikach to spieszę z erratą dotyczącą mojej retro recenzji.
W piątym akapicie wkradł się babol, z którego wynika, że Tomb Ridera można było ogrywać w 1995 roku. Oczywiście powinno być 1996. Ostatecznie więc całe zdanie powinno brzmieć :

"W 1995 roku sprzedaż książek z serii wyniosła łącznie 14 milionów egzemplarzy. Rok później Lara Croft po raz pierwszy trafiła pod domowe strzechy (...)"

Z góry przepraszam za niedopatrzenie

Kochaniec

Opublikowano

A propos baboli, to już na samym początku maciomaniak postarzył New Vegas o jakieś 10 lat, a u Piechoty dziwna podnieta na temat kontynuacji Okami, wszak już zapowiedzieli jakiś czas temu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Seba89 napisał(a):

Szanowni!

skoro numer już do nabycia w salonikach to spieszę z erratą dotyczącą mojej retro recenzji.
W piątym akapicie wkradł się babol, z którego wynika, że Tomb Ridera można było ogrywać w 1995 roku. Oczywiście powinno być 1996. Ostatecznie więc całe zdanie powinno brzmieć :

"W 1995 roku sprzedaż książek z serii wyniosła łącznie 14 milionów egzemplarzy. Rok później Lara Croft po raz pierwszy trafiła pod domowe strzechy (...)"

Kochaniec

Co ten strach przed wytknięciem błędów w recenzji Kmiota robi z ludźmi. Numer ledwo wyszedł, a biedny chłopak już się musi tłumaczyć frog

Opublikowano
50 minut temu, SlimShady napisał(a):

A propos baboli, to już na samym początku maciomaniak postarzył New Vegas o jakieś 10 lat, a u Piechoty dziwna podnieta na temat kontynuacji Okami, wszak już zapowiedzieli jakiś czas temu.

Ale mi teraz miło, że o tym zapomniałem! Bo teraz mam radość na nowo :3

Opublikowano

Dojeb*ny temat numeru (Gamescom). Az sie czlowiekowi przypomina jak w mlodosci przezywal takie relacje, pelno nowych gierek, same nadchodzace hity, fotorelacje z hostessami etc. na to sie czekalo. Dzisiaj tez sie przezywa moze nieco spokojniej cool

Numer zapowiada sie gruby jak zwykle, to najwazniejsze,

Okladka zajebista.

ta druga, ukryta okladka oczywiscie

Opublikowano

Perez w zapowiedzi pisze "reklam ciut więcej", a naliczyłem ich całe 2 strony. Szaleństwo!

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Perez w zapowiedzi pisze "reklam ciut więcej", a naliczyłem ich całe 2 strony. Szaleństwo!

Nie ma to jak tak pokazać reklamy, że ich nie widać! ;) Nie no to zalezy jak liczyć advertoriale, w sensie te partnerskie - bo mamy 2 strony GOG-a i 3 strony Aztec, aczkolwiek to są całkiem OK teksty jak na materiały partnerskie, można się czegoś dowiedzieć.

Opublikowano

Kiedy cukierki Ekstrimki?

Opublikowano
19 godzin temu, Seba89 napisał(a):

Szanowni!

Kochaniec

Trzeba doceniać takie erraty. Po drugiej stronie jest dopiero wytknięcie błędu przez czytelnika i odpowiedź tutaj w duchu „oczywiście błąd był znany, ale liczyłem że nikt się nie kapnie” xD co niestety ma tu miejsce

Opublikowano
17 godzin temu, Pix napisał(a):

Co ten strach przed wytknięciem błędów w recenzji Kmiota robi z ludźmi. Numer ledwo wyszedł, a biedny chłopak już się musi tłumaczyć

Jak w szkole - podobno, jak wcześniej zgłosisz nieprzygotowanie to nie będzie zjeby...

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Butt napisał(a):

Kiedy cukierki Ekstrimki?

Śmiejesz się, ale o energetyku przez chwilę myślałem, chociaż one to chyba średnio zdrowe, więc w naszym wieku to niekoniecznie dobry pomysł ;)

Opublikowano

Odświeżacz powietrza o zapachu farby drukarskiej z wydań specjalnych fsg

Opublikowano
1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

Raczej jakiś alkohol by pasował. "Extreme Beer", albo coś takiego.

Mocny Full Extreme Edition

Opublikowano

Za ocenę MGSa powinien być foch, ale również na tej stronie gdzie ta brzydka siódemka widnieje jest info o wydaniu w listopadzie książki trylogia MGS fsg więc wybaczam.

Opublikowano

Ale się nabrałem na tę okładkę, myślałem, że w środku jest hands on z Xbox Ally z Gamescomu :/ A to tylko reklama nowego sprzętu i GOGa przy okazji. Na ten artykuł sponsorowany też się nabrałem, bo dopiero tak w 3/4 tekstu, po tym jak za nic nie mogłem znaleźć jego autora, zauważyłem adnotację 😄 Ale nie był zły, przeczytałem cały.

Opublikowano

Niesamowita okładka. Nawet nie chodzi o sam koncept, a o wykonanie, jakby zrobił je licealista w photoshopie. Cudowna sprawa.