Opublikowano 12 września 202512 wrz No dla mnie gra pokazu. Chociaż liczyłem też na port Woollie World
Opublikowano 12 września 202512 wrz Zdecydowanie gra na którą najbardziej się najarałem. Liczyłbym tylko na chociaż wyższy poziom trudności, bo Wooly World to jest no-brainer i bardziej służy mi do dekompresji niż w celu zaspokojenia głodu na dobra platformowke.
Opublikowano 12 września 202512 wrz Zapowiada się bardzo fajnie, w tym roku zaliczyłem Crafted World i bawiłem się dobrze, chociaż o poziomie trudności ciężko powiedzieć, żeby istniał. Dopiero w światach odblokowanych na koniec gry trzeba było coś się wysilić bardziej
Opublikowano 12 września 202512 wrz na radarze będzie, ale szczerze powiedziawszy te poprzednie joshersy poza fantastycznym stylem graficzki niebyt dostarczały
Opublikowano 12 września 202512 wrz Trudno uwierzyć, że gra wyjdzie już 7 lat po ostatniej grze Good-Feel z cyklu "Yoshi idzie w prawo, ładnie to wygląda, bachor będzie zadowolony". Wydaje się, że tyle tego jest, ale firma od tego czasu zrobiła tylko Bakeru (z jakiegoś powodu kompletnie niepromowane przez Nintendo) oraz krótką Princess Peach. Narrator na zwiastunie nawet mówi jak do trzyletniego dziecka lol. Nikt nie może mieć wątpliwości, w co tutaj celują, i pewnie znowu im się uda.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Pokopia rozgrzebana a tu kolejny banger.Miyamoto przestań bo nie nadążam z tymi sztosami!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No właśnie poprzedni Yoshi to taki był odpal bardzo łądne, ale dwie plansze i masz dość. Sam nie wiem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A tutaj masz dosc nim trailer dobiegnie konca. Jako wierny wyznawca SMW2 Yoshi’s Island, jestem zdruzgotany, ze tak cudownie przepiekna oprawe wizualno-dzwiekowa po raz kolejny sklada sie w ofierze na jakis obsrany eksperyment dla gowniakowMarka Yoshi to potencjal na najslodszy platformer 2D dowolnej generacji a ci znow cos k*rwa wymyslaja jakies encyklopedie, podreczniki i babelki
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A no w sumie jeszcze po włóczkowym na switchu zrobili tego papierowego ale też mnie wynudził w demku więc nawet sie za to nie zabierałem. No szkoda bo graficznie naprawdę piękne gierki z pomysłem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Trzeba zapomnieć Yoshi Island. Te gry są dobre w tym co robią, są dla dzieci, podobają się ludziom, zbierają 8/10. Jest to raczej przyjemność dla ludzi którzy lubią udać się na spacer, ale w swojej kategorii są dobrze zrobione, mają masę zabawnych pomysłów (zazwyczaj nierozwijanych, ot jakiś bajer na jeden level i idziemy dalej).Dla mnie sa po prostu za wolne, wiadomo, jeszcze za pierwszym razem ujdzie, ale robienie w tych grach 100% to po prostu powtarzanie levelu i tu mnie zanudza.Cena ustalona na 70 euro fizycznie, 60 cyfrowo. Oczywiście cena pudełkowa zależy mocno od sklepu. Mario Kart niby ma ustalone 90 euro, no ale zawsze było łatwo go kupić znaaacznie taniej. Jeśli zrobią tłumaczenie na polski i reklamy takie jak do Mario czy Pokemonów w kinach, tramwajach itd., to nawet może być ciekawy produkt dla wielu ludzi. Ale zobaczymy. To jest taka seria, że jak dobije do 3 mln sprzedanych sztuk, to będzie dobrze. A Pokopii nic nie promowali w Polsce.