Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Galaxy 1+2

Featured Replies

Opublikowano

No nie jest to case Kirbiego gdzie podniesiona rozdziałka nie przekładała się na jakość tekstur. Tutaj różnica kolosalna

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czemu tylko 40$ za grę jak miały być po 80$ i 90$? Coś mi tu nie pasuje

• Uniblo Platforma: PS5

• Biorę na premierę, nigdy nie grałem w żadne Mario 3d i chcę nadrobić, nasłuchałem się i naczytałem dużo o Galaxy i chcę to sam przeżyć, a potem nadrobię Odyssey.

Opublikowano

Słyszałem ale Wii kupiłem późno i szybko sprzedałem na studiach, wiecznie na wszystko brakowało xd

Zresztą większości klasyków od Nintendo z konsol stacjonarnych nie ograłem, chyba ,że trafiły na przenośniaki.

Opublikowano

To nie omieszkaj podzielić się wrażeniami, ciekawe jak odbierze to ktoś na świeżo w 2025 roku. Ja pamiętam, że była dwukrotnie lepsza od jedynki. Szokująco wciągająca i z milionem pomysłów.

Opublikowano

Można kupić dzisiaj. Ostatnio ledwo ktoś mi rzucił 200 zł za spory zestaw z dwoma wiilotami motion plus i innym wyposażeniem. Pewnie kupić Wii z Mario Galaxy 1 i 2 będzie taniej niż same te gry nowe na Switcha hehe.

Jest trochę walenia się z kablami, ale ogólnie to nic do końca nie odda uczucia grania na Wii. Szkoda, że nie zrobili nigdy nowej wersji. No, trzymanie luzem wiilotów niby pozwala na nieco podobne uczucie, i nawet lubię sterowanie ruchowe na Switchu, ale tamte gry były pod nie robione, to było co innego. Piękny sprzęt, pozostanie czymś niedoścignionym w historii konsol.

Opublikowano
2 godziny temu, ogqozo napisał(a):

Pewnie kupić Wii z Mario Galaxy 1 i 2 będzie taniej niż same te gry nowe na Switcha hehe.

W sumie to najbardziej polecam. O ile ma się kineskop/małe lcd.

Opublikowano
  • Autor

Grałem na WiiU niedawno w wersję z Wii i no nie polecam. Pikseloza straszna i ciężko się przyzwyczaić, zwyczajnie psuje to odczucia z gry. Z drugiej strony 40$ za ten tytuł to jak za darmo, bo jak @Figaro powiedział, to absolutnie top platformówek i ogólnie giereczek. Osobiście nie mogę się doczekać

Opublikowano

Kurde mam nadzieje tylko że nie będzie cyrku z dostępnością bo w czerwcu skończyłem odyseje więc narazie w sumie nie mam szczególnie parcia żeby to kupować i planowałem brać na święta no, ale jak będą cyrki to może trzeba kupić na ZAPAS jak zwierze

Opublikowano

Nigdzie nie widziałem info, by to miała być czasowo ograniczona dystrybucja - coś mnie ominęło?

Opublikowano

nie będzie ograniczona, ale ludzie są nieufni wobec Nintendo

Opublikowano

Może będzie można grać levele z Yoshima na myszku, inaczej bąrdzo ciężko będzie je skończyć jak pisał Devil. Na je ogrywałem na touchpadzie a i to nie było syper wygodne. Ciekaw jestem czy podeszli do tego jakoś kreatywnie typu macanie po ekranie albo coś takiego

Opublikowano

do emulacji na dolphinie jeszcze troche brakuje, ale może na switchu 3 się uda

Opublikowano
1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):

do emulacji na dolphinie jeszcze troche brakuje, ale może na switchu 3 się uda

Na tym filmiku wersja S1. To porównanie 1080p vs 1080p a i tak lepsze tekstury. Materiału z S2 w 4k jeszcze nie ma