Opublikowano wczoraj o 15:39 1 dzień No nie jest to case Kirbiego gdzie podniesiona rozdziałka nie przekładała się na jakość tekstur. Tutaj różnica kolosalna
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Słyszałem ale Wii kupiłem późno i szybko sprzedałem na studiach, wiecznie na wszystko brakowało xdZresztą większości klasyków od Nintendo z konsol stacjonarnych nie ograłem, chyba ,że trafiły na przenośniaki.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. To nie omieszkaj podzielić się wrażeniami, ciekawe jak odbierze to ktoś na świeżo w 2025 roku. Ja pamiętam, że była dwukrotnie lepsza od jedynki. Szokująco wciągająca i z milionem pomysłów.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Można kupić dzisiaj. Ostatnio ledwo ktoś mi rzucił 200 zł za spory zestaw z dwoma wiilotami motion plus i innym wyposażeniem. Pewnie kupić Wii z Mario Galaxy 1 i 2 będzie taniej niż same te gry nowe na Switcha hehe.Jest trochę walenia się z kablami, ale ogólnie to nic do końca nie odda uczucia grania na Wii. Szkoda, że nie zrobili nigdy nowej wersji. No, trzymanie luzem wiilotów niby pozwala na nieco podobne uczucie, i nawet lubię sterowanie ruchowe na Switchu, ale tamte gry były pod nie robione, to było co innego. Piękny sprzęt, pozostanie czymś niedoścignionym w historii konsol.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 godziny temu, ogqozo napisał(a):Pewnie kupić Wii z Mario Galaxy 1 i 2 będzie taniej niż same te gry nowe na Switcha hehe.W sumie to najbardziej polecam. O ile ma się kineskop/małe lcd.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Grałem na WiiU niedawno w wersję z Wii i no nie polecam. Pikseloza straszna i ciężko się przyzwyczaić, zwyczajnie psuje to odczucia z gry. Z drugiej strony 40$ za ten tytuł to jak za darmo, bo jak @Figaro powiedział, to absolutnie top platformówek i ogólnie giereczek. Osobiście nie mogę się doczekać
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Kurde mam nadzieje tylko że nie będzie cyrku z dostępnością bo w czerwcu skończyłem odyseje więc narazie w sumie nie mam szczególnie parcia żeby to kupować i planowałem brać na święta no, ale jak będą cyrki to może trzeba kupić na ZAPAS jak zwierze
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Pewnie jest Januszy co myślą że się sytuacja powtórzy i bedą brać po 10 albo i więcej.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nigdzie nie widziałem info, by to miała być czasowo ograniczona dystrybucja - coś mnie ominęło?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Może będzie można grać levele z Yoshima na myszku, inaczej bąrdzo ciężko będzie je skończyć jak pisał Devil. Na je ogrywałem na touchpadzie a i to nie było syper wygodne. Ciekaw jestem czy podeszli do tego jakoś kreatywnie typu macanie po ekranie albo coś takiego
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. do emulacji na dolphinie jeszcze troche brakuje, ale może na switchu 3 się uda
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):do emulacji na dolphinie jeszcze troche brakuje, ale może na switchu 3 się udaNa tym filmiku wersja S1. To porównanie 1080p vs 1080p a i tak lepsze tekstury. Materiału z S2 w 4k jeszcze nie ma