Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Poprawione cut-scenkiassist modenew chapters for Rosalina's Storybookmouse mode
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 1 hour ago, Daffy said:Zrobili co mogli, nie dało się lepiej!!!!!!!No dobrze, że pudełka nie kupuję, bo pewnie jest całe mokre od potu japońskich developerów pracujących nad tym Remakiem. Pewnie Capcom i Bluberzy ustawiają się w po szkolenie jak Van Damme w Kickboxerze. Zaiste, 70$ to tyle co nic1 hour ago, GearsUp said:Poprawione cut-scenkiassist modenew chapters for Rosalina's Storybookmouse modePoprawione cutsenki! No nareszcie, bo od tego marnego motion capture i nienaturalnych ruchów dostawałem drgawekAssist mode! Tak jest, w końcu podstawowe gwiazdki w Galaxy to poziom trudności zawstydzający japońskie Super Mario Bros. 2Nowe rozdziały!! Bomba! Ciekawe, czy pracował nad nimi Kojima tak jak przy poprzednich rozdziałachMouse mode!! Mega! Razem z keyboard mode? Czy tylko mouse?O bogowie...Cieszę się na Galaxy 2, genialna gra, warta tych 40$. No ale bez przesady. To zwykły leniwy port minimalnym nakładem pracy Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Homelander
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 39 minut temu, Homelander napisał(a):Mouse mode!! Mega! Razem z keyboard mode? Każdy wie, że nie jesteś zbyt bystry i nie grasz w gry o których piszesz w tematach ale muszę sprostować. Obsługa myszy to zbawienie w tych tytułach i idealny sposób na rozwiązanie sterowania z Wii podczas np sekcji na yoshim w Mario Galaxy 2.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, devilbot napisał(a):Każdy wie, że nie jesteś zbyt bystry i nie grasz w gry o których piszesz w tematach ale muszę sprostować.Obsługa myszy to zbawienie w tych tytułach i idealny sposób na rozwiązanie sterowania z Wii podczas np sekcji na yoshim w Mario Galaxy 2.Dokładnie tak. Galaxy 2 bez tego na switchu będzie nie do przejścia. Mowa o poziomach z Yoshim. Tak, wiemy że można ograć na SD ale tu jest to tostępne oficjalnie na konsoli i z opcją rzeczywiście zastępującą sterowanie z oryginału mimo że smyranie po spodniach w autobusie będzie pewnie bekowe
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 6 minutes ago, devilbot said:Każdy wie, że nie jesteś zbyt bystry i nie grasz w gry o których piszesz w tematach ale muszę sprostować.Obsługa myszy to zbawienie w tych tytułach i idealny sposób na rozwiązanie sterowania z Wii podczas np sekcji na yoshim w Mario Galaxy 2.Skończyłem Galaxy 2 kilkukrotnie na Wii i na WiiU. I nie wiem jak obsługa myszy miałaby być lepsza w czymkolwiek niż zwyczajne wskazanie wiilotem czy granie dwoma joyconami. Do reszty się nie odniosę, bo po co 7 minutes ago, Pupcio said:Każdy chciał galaxy na switcha i teraz nagle wszystko źle To nie jest tak, że wszystko jest źle. Pomijając cenę, ta jest zła. Po prostu wielkie halo jest robione z minimalnych poprawek
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. no ja też nie rozumiem, dlaczego ciągle piszecie o zwalonym sterowaniu, skoro nikt nigdzie nikt nie napisał, ze rezygnują obsługi joyconow.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Figaro napisał(a):Bo wiimote > joycon pod wzgledem motion control.Tak zupełnie inna technologia wiilot to podczerwien. Joyconem wskazywanie jest problematyczne i co chwilę trzeba go kłaść na stole i kalibrować. Zresztą zagrajcie sobie np w house of the dead na switch.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie wiem gram w Mario Odysey albo 3D Word i nie mam żadnych problemów by wskazywać odpowiednie miejsca za pomocą joycona, nie zdarzyło mi się bym musiał stawiać go na stole, a House Of Dead ma po prostu samo w sobie zjebane sterowanie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, easye napisał(a):Nie wiem gram w Mario Odysey albo 3D WordAle Galaxy 1 można sobie stanąć spokojnie i wskazać. Chodzi o Galaxy 2 gdzie musisz równocześnie skakać po platformach i wskazywać. I nie, żyroskop we wskazywaniu nie może się równać podczerwieni. Sprawdzi się okazyjnie i tyle.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 5 minutes ago, Figaro said:Bo wiimote > joycon pod wzgledem motion control.Ja zdobyłem 120 gwiazdek w Galaxy 1 grając Dual Sensem na Switchu, grało się jeszcze wygodniej niż wiilotem i gruchą. Tak więc spokojnie będzie do ogarnięcia i Pro Controllerem i joyconami.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Pierdolisz tak jak by tam było celowanie co do piksela z timingiem w okolicach jednej klatki animacji. Przecież tam jest sporo i czasu i te kwiatki są duże. Handheldowo, rzecz jasna, sobie tego nie wyobrażam, ale handheldowo i Galaxy 1 to była sztuka dla sztuki. Na TV na joyconach na spokojnie będzie to do ogranięcia
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W Galaxy 2 to jest inny poziom. Jak devil pisze - joycony to nie jest precyzja nawet pierwszych Wiilotow bo one śledzą podczerwień z sensor bara. Joye śledzą jedynie ruch.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. to może w kodzie gry 1 ruch będzie Ci zaznaczał 3/4 ekranu XD poczekajmy na grę, co?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 3 minutes ago, easye said:to może w kodzie gry 1 ruch będzie Ci zaznaczał 3/4 ekranu XD poczekajmy na grę, co?Dokładnie. Nie ma co na zapas się przejmować