Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Sebas napisał(a):

Szkoda, że to nie są męskie walki i zdobywanie odznak w starym stylu, tylko babska zabawa w dom!

Według mnie to wreszcie jakaś dobra gra na Eunuchów.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziennikarze mogli pograć w godzinę gry i multi. Reżyser mówi, że przejście gry zajmie 20-40 godzin, ale liczy, że gracze będą chcieli wykonywać dodatkowe cele po zakończeniu. A także odwiedzać regul

• Najwyżej oceniana gra tego roku nieźle griftują w tym Nintendo Life bo dali 8

• Famitsu wrzuca wywiad, z ciekawymi dość artami i grafikami. 【ぽこポケ】『ぽこ あ ポケモン』開発インタビュー。大森滋氏が『ポケットモンスター』開発時に“マップに草むらを置いた”経験から生まれた! コーエーテクモゲームスと開発をともにした経緯、ボリューム、マルチプレイの仕様など超深堀り! | ゲーム・エンタメ最新情報のファミ通.com

Opublikowano

Nie no wreszcie coś nowego i świeżego (oby), z wysokimi ocenami i do tego ex. Trza sprawdzić, bo po to człowiek ma tego S2.

Opublikowano
31 minut temu, Kangus napisał(a):

Kurde nawet miałem pomysł żeby to kupić, a potem spojrzałem na cenę. Indyk za prawie 300zł, na gamekeycardzie. A na razie to wygląda na to ze EXy na S2 przestały trzymać pierwotną cenę. Pokemony Z-A to ostatnio z hiszpańskiego amazonu szło za 130zł wyrwać...

Jaki indyk

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, shoegaze napisał(a):

poczytałem sobie o gierce i pisanie o jakimś indyku to beczka fest, przecież całość brzmi jak jeden z tytułów życia, gra kompletna lmao

Jak cytowałem wyżej, to największa gra w historii Omega Force. A nikt nie mówi, że Dynasty Warriors Origins za 320 zł to "indyk".

Gra ma podobno bardzo dużo zawartości i recenzenci nawet nie wiedzą jeszcze, ile. Jest na pewno nie mniej bogata w content, niż jakakolwiek gra pokemon, choć oczywiście inaczej go pokazuje i wykorzystuje.

Opublikowano
3 minuty temu, tlas napisał(a):

Jaki indyk

A jaki to miało budzet? Wygląda jak indyk :). Ofc to jest wykpnienie z porównaniem do tego co robią indyki, a nie stwierdzenie że to robi niezależne studio za groszaki z wypłaty zarobionej na kasie w biedrze :D.

Edytowane przez Kangus