Opublikowano wczoraj o 14:27 1 dzień Teraz, Sebas napisał(a):Szkoda, że to nie są męskie walki i zdobywanie odznak w starym stylu, tylko babska zabawa w dom!Według mnie to wreszcie jakaś dobra gra na Eunuchów.
Opublikowano wczoraj o 14:34 1 dzień Nie no wreszcie coś nowego i świeżego (oby), z wysokimi ocenami i do tego ex. Trza sprawdzić, bo po to człowiek ma tego S2.
Opublikowano wczoraj o 14:42 1 dzień 31 minut temu, Kangus napisał(a):Kurde nawet miałem pomysł żeby to kupić, a potem spojrzałem na cenę. Indyk za prawie 300zł, na gamekeycardzie. A na razie to wygląda na to ze EXy na S2 przestały trzymać pierwotną cenę. Pokemony Z-A to ostatnio z hiszpańskiego amazonu szło za 130zł wyrwać...Jaki indyk
Opublikowano wczoraj o 14:46 1 dzień Autor 23 minuty temu, shoegaze napisał(a):poczytałem sobie o gierce i pisanie o jakimś indyku to beczka fest, przecież całość brzmi jak jeden z tytułów życia, gra kompletna lmaoJak cytowałem wyżej, to największa gra w historii Omega Force. A nikt nie mówi, że Dynasty Warriors Origins za 320 zł to "indyk".Gra ma podobno bardzo dużo zawartości i recenzenci nawet nie wiedzą jeszcze, ile. Jest na pewno nie mniej bogata w content, niż jakakolwiek gra pokemon, choć oczywiście inaczej go pokazuje i wykorzystuje.
Opublikowano wczoraj o 14:47 1 dzień 3 minuty temu, tlas napisał(a):Jaki indykA jaki to miało budzet? Wygląda jak indyk :). Ofc to jest wykpnienie z porównaniem do tego co robią indyki, a nie stwierdzenie że to robi niezależne studio za groszaki z wypłaty zarobionej na kasie w biedrze :D. Edytowane wczoraj o 14:48 1 dzień przez Kangus
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 45 minut temu, Shen napisał(a):Nie no trochę pojebane, że B/W czy HG/SS są niżej ocenianeSpadło do 88 na MC/OP, wciąż najwyżej oceniana gra z serii obok Y, gorzej tylko o czasów Gamerankings i Gold/Silver.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Spadło do 88Ten she/her na prawo dał 6/10. Pewnie zna się na grach jak mało kto.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Może by sie i zagrało, ale trochę wstyd przed dziećmi. Dobrze że switch przenośny to się mozna w skrytce na miotły schować żeby nikt nie widział.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Który to Steam Deckowiec? Taki pulchny z Chorzowa?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. trochę chore że muszę dać 3 bomby za key carda z farmą pokemon żeby mieć wreszcie powód do wyciągnięcia Switcha 2 z szafy ale zrobię to
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W tenisa pograne? Teraz udawanie że świetnie się bawimy na farmie pokemon. I tak to leci na śmieciu 2.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jeszcze tylko 15 lat i będzie można się bawić w farmę na emulatorze na ROG Ally X. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez GearsUp