Opublikowano poniedziałek o 14:274 dni Teraz, Sebas napisał(a):Szkoda, że to nie są męskie walki i zdobywanie odznak w starym stylu, tylko babska zabawa w dom!Według mnie to wreszcie jakaś dobra gra na Eunuchów.
Opublikowano poniedziałek o 14:344 dni Nie no wreszcie coś nowego i świeżego (oby), z wysokimi ocenami i do tego ex. Trza sprawdzić, bo po to człowiek ma tego S2.
Opublikowano poniedziałek o 14:424 dni 31 minut temu, Kangus napisał(a):Kurde nawet miałem pomysł żeby to kupić, a potem spojrzałem na cenę. Indyk za prawie 300zł, na gamekeycardzie. A na razie to wygląda na to ze EXy na S2 przestały trzymać pierwotną cenę. Pokemony Z-A to ostatnio z hiszpańskiego amazonu szło za 130zł wyrwać...Jaki indyk
Opublikowano poniedziałek o 14:464 dni Autor 23 minuty temu, shoegaze napisał(a):poczytałem sobie o gierce i pisanie o jakimś indyku to beczka fest, przecież całość brzmi jak jeden z tytułów życia, gra kompletna lmaoJak cytowałem wyżej, to największa gra w historii Omega Force. A nikt nie mówi, że Dynasty Warriors Origins za 320 zł to "indyk".Gra ma podobno bardzo dużo zawartości i recenzenci nawet nie wiedzą jeszcze, ile. Jest na pewno nie mniej bogata w content, niż jakakolwiek gra pokemon, choć oczywiście inaczej go pokazuje i wykorzystuje.
Opublikowano poniedziałek o 14:474 dni 3 minuty temu, tlas napisał(a):Jaki indykA jaki to miało budzet? Wygląda jak indyk :). Ofc to jest wykpnienie z porównaniem do tego co robią indyki, a nie stwierdzenie że to robi niezależne studio za groszaki z wypłaty zarobionej na kasie w biedrze :D. Edytowane poniedziałek o 14:484 dni przez Kangus
Opublikowano wtorek o 13:443 dni 45 minut temu, Shen napisał(a):Nie no trochę pojebane, że B/W czy HG/SS są niżej ocenianeSpadło do 88 na MC/OP, wciąż najwyżej oceniana gra z serii obok Y, gorzej tylko o czasów Gamerankings i Gold/Silver.
Opublikowano wtorek o 14:133 dni 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Spadło do 88Ten she/her na prawo dał 6/10. Pewnie zna się na grach jak mało kto.
Opublikowano wtorek o 14:243 dni Może by sie i zagrało, ale trochę wstyd przed dziećmi. Dobrze że switch przenośny to się mozna w skrytce na miotły schować żeby nikt nie widział.
Opublikowano wtorek o 14:343 dni 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Który to Steam Deckowiec? Taki pulchny z Chorzowa?
Opublikowano wtorek o 15:023 dni trochę chore że muszę dać 3 bomby za key carda z farmą pokemon żeby mieć wreszcie powód do wyciągnięcia Switcha 2 z szafy ale zrobię to
Opublikowano wtorek o 15:463 dni W tenisa pograne? Teraz udawanie że świetnie się bawimy na farmie pokemon. I tak to leci na śmieciu 2.
Opublikowano wtorek o 16:013 dni Jeszcze tylko 15 lat i będzie można się bawić w farmę na emulatorze na ROG Ally X. Edytowane wtorek o 16:033 dni przez GearsUp
Opublikowano środa o 17:452 dni Autor Wszyscy się pewnie zastanawialiśmy, czy jest jeszcze sens grać w Pokopię. Na 10 marca zaplanowano pierwszy event w grze, z udziałem Hoppipów. Play a Limited Time Event in Pokémon Pokopia on Nintendo Switch 2 | Pokemon.comA więc tak - Pokopia pewnie będzie miała regularne eventy z możliwością złap... sorry, zaprzyjaźnienia unikalnych pokemonów, tak by wywoływać FOMO i zachęcać do grania regularnie.
Opublikowano czwartek o 07:111 dzień Oglądałem jakieś gameplaye i nie rusza mnie ta gra w ogóle. Takie zabijacze czasu raczej nie są dla mnie.
Opublikowano czwartek o 19:521 dzień Jezusku dobre to jest. Miałem na chwilę odpalić a grałem z 3h. Piękny mix AC, Poksow i chyba DQ Builders. Cóż chyba nigdy FF16 nie skończę
Opublikowano czwartek o 21:121 dzień Wyrko dla Bulby przygotowane, daily zrobione, można iść w kime i jutro boostuje Charmandera Banger, zajebiście że to jest real time jak AC.
Opublikowano czwartek o 21:571 dzień Autor Pierwsza godzina-dwie tutoriali i scenek, odkrywamy wszelkie podstawowe techniki, ale potem się robi luźniej i nie ma co, jest podobnie do Dragon Quest Builders, ale inna ilość zawartości robi robotę. Pokemonów jest masa (w całej grze 300) i jeden lubi mieć czysto, inny brudno. Wiele z nich ma swój charakter, chociaż, jasne, to nie jest 300 postaci jak z Final Fantasy, wiele pokemonów mówi tylko standardowe teksty.Na pewno gra najlepiej się sprawdzi dla tych, którzy lubią budować, jest tego sporo (już teraz momentami patrząc na oświetlenie swojej bazy, pomnik Chansey i wystrojenie i bawiące się wesoło razem pokemony, czuję wzruszenie jakbym Rzym zbudował). Ale i sam główny wątek jest bogaty, a pchanie gry do przodu jak na razie nie wymaga mocnego zagłębiania się w umieszczanie obiektów precyzyjnie.Swoją drogą - nie wiem, czy Nintendo coś zmieniło w tej grze, czy w firmware konsoli, ale dużo łatwiej niż niedawno włącza mi się tryb myszki. W Metroidzie tak nie było, jestem dość pewien... Teraz jak trzymam joycony luzem z opuszczonymi rękami, to sam mi się włącza tryb myszki dość często. Można jak coś go szybko wyłączyć w opcjach chyba, ale dziwna sprawa.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor W grze trzeba czekać na niektóre rzeczy. Kwiatki rosną powoli, budynki powstają przez jakiś czas (od 15 minut po znacznie dłuższe okresy).Można robić inne rzeczy, gra szybko robi się bardzo otwarta i mamy kolejne lokacje, wiele aktywności - no ale na niektóre rzeczy trzeba ileś tam czekać. Nie każdemu to do końca przypasuje, i w sumie stąd niektóre oceny w recenzjach niższe. Bo tu trzeba na spokojnie, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud.