Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zamówione. Cena idealna w porównaniu do tego, co odwaliło Sony z ich książką
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jak macie na pokładzie gościa, co prowadzi strefępsx, to polecam go sprawdzić merytorycznie, żeby nie było jak z nrgeekiem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 11 godzin temu, Asperger napisał(a):Koso, a będzie plik PDF z Kompendium PSX?Raczej nie - żal byłoby kolportować PDF przy takim ładnym wydaniu fizycznym.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minut temu, koso napisał(a):Raczej nie - żal byłoby kolportować PDF przy takim ładnym wydaniu fizycznym.a te wysyłki jak tam? Poczytałbym w weekend
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Shen napisał(a):a te wysyłki jak tam? Poczytałbym w weekendWłaśnie startują :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Człowiek zobaczył odpowiedź kosa i od razu odświeża apke z nadzieją na tracking:)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. ja dopiero 3 dni temu odpisałem na maila z zapytaniem o adres wysyłki, zero odpowiedzi, mam nadzieje, że odczytał