Opublikowano wtorek o 20:391 dzień Zamówione. Cena idealna w porównaniu do tego, co odwaliło Sony z ich książką
Opublikowano wtorek o 21:331 dzień Jak macie na pokładzie gościa, co prowadzi strefępsx, to polecam go sprawdzić merytorycznie, żeby nie było jak z nrgeekiem.
Opublikowano wczoraj o 07:28 1 dzień 11 godzin temu, Asperger napisał(a):Koso, a będzie plik PDF z Kompendium PSX?Raczej nie - żal byłoby kolportować PDF przy takim ładnym wydaniu fizycznym.
Opublikowano wczoraj o 07:37 1 dzień 9 minut temu, koso napisał(a):Raczej nie - żal byłoby kolportować PDF przy takim ładnym wydaniu fizycznym.a te wysyłki jak tam? Poczytałbym w weekend
Opublikowano wczoraj o 09:44 1 dzień 2 godziny temu, Shen napisał(a):a te wysyłki jak tam? Poczytałbym w weekendWłaśnie startują :)
Opublikowano wczoraj o 09:57 1 dzień Człowiek zobaczył odpowiedź kosa i od razu odświeża apke z nadzieją na tracking:)
Opublikowano wczoraj o 10:03 1 dzień ja dopiero 3 dni temu odpisałem na maila z zapytaniem o adres wysyłki, zero odpowiedzi, mam nadzieje, że odczytał
Opublikowano wczoraj o 16:11 1 dzień I cyk, paczka leci już do mnie. Może InPost zdąży przed weekendem 🤞
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. U mnie póki co etykieta utworzona, ale widzę literka w paczkomacie inna i prowadzi do paczkomatu „tego trochę dalej”. Na szczęście na wsi wszędzie blisko.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Czy możecie powiedzieć mi jak wybrać paczkomat? Bo jak ja zapłaciłem na zrzutce to tylko Podałem adres domowy i tam nie było wyboru żadnego paczkomatu. I teraz nie wiem czy wyślą na adres domowy czy co? Czy mam do nich się odezwać? Chaos!
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W appce InPost możesz z łatwością przekierować paczkę do paczkomatu. Domyślnie przesyłka leci oczywiście na Twój adres, który podałeś na zrzutce.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Przesyłka utworzona. Przy dobrych wiatrach może do piątku dojdzie :)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 7 minutes ago, vip77 said:Fajnie. U mnie cisza na razie.Brałeś na zrzutce czy na alledrogo?Pierwsza partia to raczej fundatorzy z Zrzutki. Brałem na Allegro i mam dostawę do 7 listopada.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Pierwsza partia to raczej fundatorzy z Zrzutki. Brałem na Allegro i mam dostawę do 7 listopada.Byłem jednym z pierwszych wspierających a nie mam jeszcze etykiety nawet, no trudno, jakoś przeżyje, mam co czytać. Byle było pancernie zapakowane, nie chce mi się odsyłać obitych rogów.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Orzeł wylądował, powtarzam: orzeł wylądował.Nie spodziewałem się aż takiej kolumbryny. Ponad 2,3 kilo dobra, piękny zapach. Okładka na żywo wygląda zajebiście. Zaraz biorę się za przegląd. A, no i fajny klimatyczny plakat. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez mitra
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 29.10.2025 o 11:21, SlimShady napisał(a):Odpowiednio zabezpieczcie, bo takiej okładki nie można obić.Wszystko jest git zabezpieczone. Opakowanie z grubej tektury plus samo kompendium owinięte w folię bąbelkową
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale bydle xDBędzie czytanko po robocie@Piechota łysolu gdzie mój autograf?!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Czekam na pierwsze czytania i wylapanie literowek to sie kupi wersje druga, poprawiona.