Opublikowano wtorek o 20:393 dni Zamówione. Cena idealna w porównaniu do tego, co odwaliło Sony z ich książką
Opublikowano wtorek o 21:333 dni Jak macie na pokładzie gościa, co prowadzi strefępsx, to polecam go sprawdzić merytorycznie, żeby nie było jak z nrgeekiem.
Opublikowano środa o 07:283 dni 11 godzin temu, Asperger napisał(a):Koso, a będzie plik PDF z Kompendium PSX?Raczej nie - żal byłoby kolportować PDF przy takim ładnym wydaniu fizycznym.
Opublikowano środa o 07:373 dni 9 minut temu, koso napisał(a):Raczej nie - żal byłoby kolportować PDF przy takim ładnym wydaniu fizycznym.a te wysyłki jak tam? Poczytałbym w weekend
Opublikowano środa o 09:443 dni 2 godziny temu, Shen napisał(a):a te wysyłki jak tam? Poczytałbym w weekendWłaśnie startują :)
Opublikowano środa o 09:573 dni Człowiek zobaczył odpowiedź kosa i od razu odświeża apke z nadzieją na tracking:)
Opublikowano środa o 10:033 dni ja dopiero 3 dni temu odpisałem na maila z zapytaniem o adres wysyłki, zero odpowiedzi, mam nadzieje, że odczytał
Opublikowano środa o 19:482 dni U mnie póki co etykieta utworzona, ale widzę literka w paczkomacie inna i prowadzi do paczkomatu „tego trochę dalej”. Na szczęście na wsi wszędzie blisko.
Opublikowano środa o 19:572 dni Czy możecie powiedzieć mi jak wybrać paczkomat? Bo jak ja zapłaciłem na zrzutce to tylko Podałem adres domowy i tam nie było wyboru żadnego paczkomatu. I teraz nie wiem czy wyślą na adres domowy czy co? Czy mam do nich się odezwać? Chaos!
Opublikowano środa o 20:192 dni W appce InPost możesz z łatwością przekierować paczkę do paczkomatu. Domyślnie przesyłka leci oczywiście na Twój adres, który podałeś na zrzutce.
Opublikowano czwartek o 10:002 dni 7 minutes ago, vip77 said:Fajnie. U mnie cisza na razie.Brałeś na zrzutce czy na alledrogo?Pierwsza partia to raczej fundatorzy z Zrzutki. Brałem na Allegro i mam dostawę do 7 listopada.
Opublikowano czwartek o 10:062 dni 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Pierwsza partia to raczej fundatorzy z Zrzutki. Brałem na Allegro i mam dostawę do 7 listopada.Byłem jednym z pierwszych wspierających a nie mam jeszcze etykiety nawet, no trudno, jakoś przeżyje, mam co czytać. Byle było pancernie zapakowane, nie chce mi się odsyłać obitych rogów.
Opublikowano czwartek o 11:282 dni Orzeł wylądował, powtarzam: orzeł wylądował.Nie spodziewałem się aż takiej kolumbryny. Ponad 2,3 kilo dobra, piękny zapach. Okładka na żywo wygląda zajebiście. Zaraz biorę się za przegląd. A, no i fajny klimatyczny plakat. Edytowane czwartek o 11:352 dni przez mitra
Opublikowano czwartek o 11:432 dni W dniu 29.10.2025 o 11:21, SlimShady napisał(a):Odpowiednio zabezpieczcie, bo takiej okładki nie można obić.Wszystko jest git zabezpieczone. Opakowanie z grubej tektury plus samo kompendium owinięte w folię bąbelkową
Opublikowano czwartek o 12:222 dni Ale bydle xDBędzie czytanko po robocie@Piechota łysolu gdzie mój autograf?!
Opublikowano czwartek o 12:292 dni Czekam na pierwsze czytania i wylapanie literowek to sie kupi wersje druga, poprawiona.