Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dla osób które mają gry na steam raczej budowanie biblioteki na PS5 nie jest atrakcyjne. Nawet jakby kosztowało 1500 złJak za steam machine cena będzie wyższa niż 2600 to nie wiem dla kogo to będzie. Za 3500 moż a już złożyć maszynkę o podobnej mocy a jest możliwość rozbudowy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minutes ago, Ukukuki said:Dla osób które mają gry na steam raczej budowanie biblioteki na PS5 nie jest atrakcyjne. Nawet jakby kosztowało 1500 złJak za steam machine cena będzie wyższa niż 2600 to nie wiem dla kogo to będzie. Za 3500 moż a już złożyć maszynkę o podobnej mocy a jest możliwość rozbudowy.Zgoda, tylko jeśli ktoś ma fajną bibliotekę gier na Steam to też ma na czym w te gry grać więc niekoniecznie będzie chciał kupić ten sprzęt. Valve pewnie chce zdobyć nowych klientów, a tych będzie trudno przekonać jeśli cena będzie dużo wyższa niż cena konsol.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, łom napisał(a):Wszystko powyżej 600$ (za wersję 512GB) oznacza bardzo niszowy produkt przeznaczony dla wąskiego grona. Takie jest właśnie myślenie valve. Oni nie idą na wojnę z konsolami, a po prostu idą swoją drogą aby czymś zaskakiwać swoich klientów.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, devilbot napisał(a):3000zł to racjonalna cena w tych czasach za taki sprzęt.Czyli za jaki sprzęt ? Za kostkę bez pada? O mocy mniejszej od pięcioletnich konsol?PC bez możliwości rozbudowy. Czy to Steam OS droższy niż licencja Windowsa ? ;)Mi się podoba tą maszynka, ale kaman, niech wycenią to jak ludzie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Serio bez pada to sprzedawać chcą? Niby żaden problem bo se można podłączyć jaki się tylko chce no ale powinien być zestaw kompletny.