Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Peceta chyba nie możesz wyłączyć, tylko komputer musi być uśpiony...?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Może być wyłączony, włączasz w Biosie który port USB ma dostawać zawsze zasilanie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ooo... To jutro sobie sprawdzę, czy mam to u siebie. Kiedyś o to pytałem, to nikt nie był w stanie odpowiedzieć, czy coś takiego jest możliwe.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No dobra włączysz go padem ale co potem? Męczarnia na Windowsie, pewnie trudno nawet przejść ekran logowania na padzie. A tutaj będzie to elegancko działać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. no powiem szczerze ze nigdy padem Windowsa nie obsługiwałem xDo ile PIN łatwo wpiszesz, tak później samo korzystanie z pada?Nawet jak miałem komputer pod TV podłączony to miałem po prostu BT klawiaturę i touchpad'em.Co do Steam Machine, bardzo ładny komputerek, ale tak samo jak w przypadku pocket PC, już chyba bym wolał ten komputer z 4060, by móc odpalać gry z innych sklepów bez żadnycyh problemów, w tym gierki z game passa. Gaben powinien się z MS w tej sprawie porozumieć! ^^
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Chociaż zaraz będzie można wgrać tą nakładkę Windowsową z Asus ROG Allay XBOX, a tam rzeczywiście wszystko padem zrobisz (o ile wcześniej system skonfigurujesz za pomocą myszy i klawiatury ^^).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 godzin temu, Daffy napisał(a):Wyjebane mają w wykresy sprzedaży hardware, liczy się popularyzacja steam os i ciężarówki hajsu z steamA czy wyzsza sprzedaz hardware’u nie oznacza wiekszej popularyzacji Steam OS? Jedno laczy sie z drugim. Taki sam absurd czytalem o MS, dla ktorego nie liczy sie sprzedaz konsol, tylko ilosc uzytkownikow Game Passa. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 7 minut temu7 min Autor 55 minut temu, Lukas_AT napisał(a):A czy wyzsza sprzedaz hardware’u nie oznacza wiekszej popularyzacji Steam OS? Jedno laczy sie z drugim. Taki sam absurd czytalem o MS, dla ktorego nie liczy sie sprzedaz konsol, tylko ilosc uzytkownikow Game Passa.Z pewnością z chęci na milionowe ilości sprzedanego sprzetu nie prowadzą akcji reklamowych, a sprzęty oferują tylko przez swoją platformę