Opublikowano 12 grudnia 202512 gru No, w ostatnich 12 miesiącach na nowo rozkwitła moja miłość do latanek wszelakich - nie dość, że przeszedłem kilka wspaniałych, to jeszcze taki trailer. Jak dla mnie jedna z najważniejszych zapowiedzi na przyszły rok
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru No wygląda jak... Ace Combat. Mam nadzieję, że fabuła będzie lepiej przedstawiona od szóstki, czy siódemki. Żadnych księżniczek, samotnych matek, ani pokrewnych dziwadeł, bo to w sumie jedyne, co mi psuło zabawę w nowszych odsłonach.Może wpadnie na premierę, bo latanek nigdy za wiele. Ciekawe, czy pokuszą się o jakiś bonus jak przy poprzedniku.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Nie wierzę, że jakimś cudem ta niszowa seria dotarła do 8 części. Fajnie.
Opublikowano 19 grudnia 202519 gru Jest również na mojej liście życzeń ale poczekam na nowe klipy z gameplayem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W pre-orderze "remaster" Ace Combat Zero: The Belkan War, tym razem na wszystkie platformy.Day 1 wchodzi pudło na PS5, a na PC kiedyś w przyszłości. Aczkolwiek ten AC0 na Steam też bym chciał, a jest notka, że nie będzie sprzedawany osobno w przyszłości. Durne FOMO...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Suavek napisał(a):W pre-orderze "remaster" Ace Combat Zero: The Belkan War, tym razem na wszystkie platformy.Day 1 wchodzi pudło na PS5, a na PC kiedyś w przyszłości. Aczkolwiek ten AC0 na Steam też bym chciał, a jest notka, że nie będzie sprzedawany osobno w przyszłości. Durne FOMO...do AC7 dodawali AC5 do preorderów i nie da się go kupić osobno, chujowa zagrywka
Opublikowano 44 minuty temu44 min Nooo, choć serię uwielbiam, to nie, nie biorę żadnego preorderu zrobionego celowo pod kątem FOMO. Chujowa zagrywka Edytowane 43 minuty temu43 min przez ProstyHeker
Opublikowano 41 minut temu41 min Na bank lepsza zagrywka niż dostęp do gry 2 dni wcześniej za większą kasę.
Opublikowano 24 minuty temu24 min 35 minut temu, Shen napisał(a):do AC7 dodawali AC5 do preorderów i nie da się go kupić osobno, chujowa zagrywkaBył w naszym PSN "bug", że któraś edycja cyfrowa AC7 gry nadal dawała dostęp do AC5 lata po premierze. Tylko dzięki temu się załapałem, bo siódemki nie brałem na premierę, tylko po czasie.Podobno problem z tymi starymi grami wynika z tego, że są w nich prawdziwe samoloty, a licencje mogły wygasnąć. Gdzieś czytałem, że tylko dodając te gry właśnie jako taki bonusy mogą je ponownie udostępnić graczom, bo sprzedawać osobno ich nie mogą. Z dwojga złego lepszy rydz niż nic. Ja wezmę na premierę, bo serię lubię a AC0 to jedna z lepszych odsłon.