Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ace Combat 8: Wings of Theve

Featured Replies

Opublikowano

Było już kilkukrotnie w tej sprawie. Marketowe pudełka z dystrybucji Cenegi na 100% mają Belkan War. Te tańsze od prywaciarzy na tę chwilę nie wiadomo. Można poczekać do ostatniej chwili aż ktoś potwierdzi i zaoszczędzić niespełna 100zł, albo zamówić po prostu w markecie z odbiorem osobistym.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No bardziej mi chodziło właśnie o tę kwestię prywaciarzy, bo widzę, że śliski temat i myślałem, że czekamy na jakieś potwierdzenie.

W każdym razie dzięki.

Opublikowano

Kilka osób pytało Czezkiego o to i ciągle ta sama odpowiedź - na tę chwilę nie wiadomo i lepiej założyć, że nie będzie.

Inne sklepy też najpierw miały oferty reklamujące bonus, a potem wzmianka o nim została usunięta. Uniblo ma dwie wersje gry - droższą z bonusem i tańszą bez. A czy koniec końców będzie w tych tańszych wersjach czy nie pewnie okaże się krótko przed premierą.

Opublikowano

Blue-Games legitny sklep? Widzę w Zakupach Growych trochę wrzutek. Na Allegro mają AC8 za 245zł z wymienionym DLC i myślę czy brać - https://allegro.pl/produkt/ace-combat-8-wings-of-theve-playstation-5-ps5-pudelkowa-aa3d3ad1-95c7-40bd-ad3b-373c3e02db61?offerId=18645447669

Opublikowano

Jebać te stara grę jako dlc. Namco robi was w chuja, a wy gracie pod ich zaplanowane perfidnie fomo.

Ja tego belkan war ograłem na emu, chyba były jakieś glitche z promieniami światła albo to była inna część.

A ac8 u mnie wleci w cyfrze jak już spadnie do 100zł.

Opublikowano

No spoko.

Dla tych co nie mają nic przeciwko byciu zrobionym w chuja:

obraz.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Suavek napisał(a):

Blue-Games legitny sklep? Widzę w Zakupach Growych trochę wrzutek. Na Allegro mają AC8 za 245zł z wymienionym DLC i myślę czy brać - https://allegro.pl/produkt/ace-combat-8-wings-of-theve-playstation-5-ps5-pudelkowa-aa3d3ad1-95c7-40bd-ad3b-373c3e02db61?offerId=18645447669

Ja u nich kupowałem Sarosa i dostałem jakieś bonusy jako kod w mailu. Paczuszka także była dobrze zapakowana, więc ze swojej strony mogę polecić użytkownika.

Opublikowano

Wyciekły achievementy:

Spoiler:

https://www.exophase.com/game/ace-combat-8-wings-of-theve-steam/achievements/

Ogólnie nic czego by się nie można domyślić po poprzednich odsłonach, ale jest np. potwierdzenie ilości misji.

Ja się mocno nakręcam. Przechodzę starsze odsłony, plus trochę na YT szperam także w kontekście lore. Poniższe nawet fajnie wyjaśnia świat:

Opublikowano
4 godziny temu, Suavek napisał(a):

Wyciekły achievementy:

Spoiler:

https://www.exophase.com/game/ace-combat-8-wings-of-theve-steam/achievements/

Ogólnie nic czego by się nie można domyślić po poprzednich odsłonach, ale jest np. potwierdzenie ilości misji.

Ja się mocno nakręcam. Przechodzę starsze odsłony, plus trochę na YT szperam także w kontekście lore. Poniższe nawet fajnie wyjaśnia świat:

Ja zagrałem w 7 z plusa i kurwa spodobało mi się, dlatego zamówiłem 8 część.

Opublikowano

Sam przechodzę po raz trzeci siódemkę i hype na ósemkę rośnie coraz bardziej. Szczególnie, że przywracają mnóstwo elementów z innych odsłon serii i często przywołują moją ulubioną piątkę.

Swoją drogą, chyba sobie piątkę też jeszcze odświeżę we wrześniu. D