Opublikowano 30 grudnia 202530 gru nawet kalendarz ulatnia zapach plusik za zaznaczenie niedziel handlowych, przydatna rzecz.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru 30 minut temu, Słupek napisał(a):nawet kalendarz ulatnia zapach plusik za zaznaczenie niedziel handlowych, przydatna rzecz.Dopóki czegoś nie zmienią i będzie nieaktualne.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Autor Teraz, Wojtas1986 napisał(a):W Empiku już dostępnyTak może być. Oni akurat nie mają dostaw na 2.01, więc była opcja albo 31.12, albo już bodaj 5.01, więc wrzuciliśmy ten 31.12, ale żeby nie mieszać to ta oficjalna data to 2.01 :)
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru numer odebrany :) wczoraj kurierowi skończyło się miejsce w DPD-macie ale dzisiaj priorytetowo włożone razem z Gameboyem extreme. Długi weekend uratowny.Dosiego Roku!
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru 21 godzin temu, PiotrekP napisał(a):W HP u Konsolite i Ostasza te same fotki co miesiąc temu. Błąd w Matrixie czy tak miało być?stan lodówki bez zmian (uzupełniłem zapasy), więc nie było sensu robić nowej ;)
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru U mnie przesyłka z nowym numerem od rana w doręczeniu. Mam nadzieję, że kuriera zima nie pokonała i jednak uda mu się paczkę wrzucić do paczkomatu 😀
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru U mnie numer ma zapach taki jak poprzedni, za to kalendarz ma ten klasyczny aromat Pewnie papier w piśmie przesiąknął zapachem kalendarza u niektórych.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Mój w ogóle nie pachnie. Chyba go między EVO wpakuję, bo to akurat dalej daje farbą, nawet numer z października.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Najlepszego z nowym rokiem :) Styczniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży. Niezmiennie jesteśmy online (aczkolwiek zapas szybko topnieje), a teraz dodatkowo zapraszamy do stacjonarnych punktów z prasą.
Opublikowano 33 minuty temu33 min 7 minut temu, LeifErikson napisał(a):Noworocznego cudu jednak nie bylo, skrzynka pusta. Parę razy, jak nie mogłem się doczekać numeru w skrzynce, to podjechałem do okolicznego kiosku, więc ostatecznie miałem dwukrotność zapachu farby drukarskiej w pokoju.
Opublikowano 14 minut temu14 min 27 minut temu, LeifErikson napisał(a):Noworocznego cudu jednak nie bylo, skrzynka pusta. Listonosz chodzi do chyba 17:00