Opublikowano 4 marca4 mar No ale przynajmniej potwierdzili. I nie wyjebali do kosza jak PoPa (póki co).
Opublikowano 4 marca4 mar To dziwne w kontekście gry Ubisoftu, ale czekam jak porąbany. Ciekawe jakie woke gówno dodadzą :) Black Flag to była moja druga gra na PS4 i pamiętam jak rozwalała mi łeb, bo kocham takie klimaty i uwielbiam bitwy morskie z tej serii. Edytowane 4 marca4 mar przez Rozi
Opublikowano 4 marca4 mar Zatrzymałem się na Brotherhood, muszę się wziąć za revelations i 3, akurat pewnie ten rimejk/remaster wyjdzie chociaż oryginał już mam chyba kupiony . Kurde trzeba szybciej przechodzić te gry, toż to rok 2013. Akurat bardzo lubię pirackie klimaty i monkey island. Szkoda, że z sea of thieves zrobili jakąś gówno grę usługę bez fabuły gdzie cały czas się robi to samo.
Opublikowano 4 marca4 mar Autor Na ten moment nie wiadomo, ale raczej remake - remastery dają za friko, co widać po Odyssey/Origins/Syndicate/Unity i paczykach do nich.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. A mogli po prostu zrobić Black Flag, bez asasyna. Wszystko mieli gotowe, tylko zmienić fabułę. Choć cholera wie co z tego wyszło i ile tu jest tego rimejku.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Dowiesz się za cztery dni, nie ma co kiszczakować bez konkretów.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):A mogli po prostu zrobić Black Flag, bez asasyna. Wszystko mieli gotowe, tylko zmienić fabułę. Choć cholera wie co z tego wyszło i ile tu jest tego rimejku.Akurat Edward to jeden z lepszych bohaterów w grach o Assasynach.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @Dragon13 to akurat fakt, reszta postaci też spoko. Black Flag był świetną grą piracką, ale takim sobie asasynem. Skończyłem 3 razy, bitwy morskie najlepsze, choć czysto zręcznościowe.
Opublikowano 16 minut temu16 min Akurat mam niedawno powtórzoną trylogię, więc teraz Kenway wjedzie jak złoto. Ciekawe czy rozważają też odświeżenie innych tytułów, bo jak mniemam po części chodzi o zintegrowanie ich z tym nowym Animusem, który sięga wstecz chyba tylko do Origins.