Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 259 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego.W tym roku skasowano sezon ogórkowy raczej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niby remake, ale to praktycznie remaster, tyle że pociągnięty nową wersją Anvila.Walka niby zmieniona, ale wygląda podobnie.Wygląda to ślicznie, uwielbiam tę odsłonę i pewnie dam się ogolić na pewnym etapie - to w końcu najlepszy Assassin i najlepsza gra o piratach ever.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Ma_niek napisał(a):Sztos. Wpada na premiere.Teraz, Wredny napisał(a):Niby remake, ale to praktycznie remaster, tyle że pociągnięty nową wersją Anvila.Walka niby zmieniona, ale wygląda podobnie.Wygląda to ślicznie, uwielbiam tę odsłonę i pewnie dam się ogolić na pewnym etapie - to w końcu najlepszy Assassin i najlepsza gra o piratach ever.Ja jestem zdecydowanie zdania, że trochę mało zmian, to w zasadzie to samo, coś dodali, ale coś też usunęli, jak brak Freedom Cry, cutscenki te same, mapa ta sama, brak RPG, trochę mało.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):W tym roku skasowano sezon ogórkowy raczej.Co masz na myśli?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Silnikowo najnowszy Anvil, zmieniony system walki i skradania (prosto z Shadows chyba), nowy content (oficerowie), nowy mocap, stare i nowe szanty, szeroka rozbudowa statku, prawdodpodobnie brak loadingów między miejscówkami (tak zrozumiałem), a do tego Woodkid jako kompozytor.Day1, rum będzie ładowany w lipcu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Kuba0101 napisał(a):Co masz na myśli?Że w maju bardzo dużo gier i w czerwcu i lipcu też kilka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Od paru lat nie widzę czegoś takiego jak "sezon ogórkowy" przy ilości gierek, które wychodzą na przestrzeni całego roku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale maj/czerwiec to chyba nie sezon ogórkowy, a bardziej lipiec-sierpień. 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Że w maju bardzo dużo gier i w czerwcu i lipcu też kilka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Wygląda naprawdę nieźle, powrót do starszej formuły i porzucenie RPG oczywisty plus, tylko nie wiem, czy łyknę na premierę. Ale ciężko im będzie to zepsuć mając taką bazę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Krew usunęli? Czy o co chodzi?No nie ma krwi lol xD. Może to na potrzeby YouTube, ale dziwne.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ułatwili też podsłuchiwanie, ale może to dobrze? Nie przepadałem za tą sekcją.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kupiłem 2 razy- kolekcjonerkę na PC, potem na PS4 używkę. Może kiedyś tam za jakieś "grosze" się kupi. Na pewno nie na premierę.Ciekawe czy to tuptanie po Abstergo zostawili.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wygląda bardzo dobrze, śmiało można postawić do konkurencji z nowymi grami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Są już wymagania na PC. W sumie podobne jak przy każdej grze od mniej więcej 3 lat.