Opublikowano 4 marca4 mar No ale przynajmniej potwierdzili. I nie wyjebali do kosza jak PoPa (póki co).
Opublikowano 4 marca4 mar To dziwne w kontekście gry Ubisoftu, ale czekam jak porąbany. Ciekawe jakie woke gówno dodadzą :) Black Flag to była moja druga gra na PS4 i pamiętam jak rozwalała mi łeb, bo kocham takie klimaty i uwielbiam bitwy morskie z tej serii. Edytowane 4 marca4 mar przez Rozi
Opublikowano 4 marca4 mar Zatrzymałem się na Brotherhood, muszę się wziąć za revelations i 3, akurat pewnie ten rimejk/remaster wyjdzie chociaż oryginał już mam chyba kupiony . Kurde trzeba szybciej przechodzić te gry, toż to rok 2013. Akurat bardzo lubię pirackie klimaty i monkey island. Szkoda, że z sea of thieves zrobili jakąś gówno grę usługę bez fabuły gdzie cały czas się robi to samo.
Opublikowano 4 marca4 mar Autor Na ten moment nie wiadomo, ale raczej remake - remastery dają za friko, co widać po Odyssey/Origins/Syndicate/Unity i paczykach do nich.
Opublikowano poniedziałek o 19:112 dni A mogli po prostu zrobić Black Flag, bez asasyna. Wszystko mieli gotowe, tylko zmienić fabułę. Choć cholera wie co z tego wyszło i ile tu jest tego rimejku.
Opublikowano poniedziałek o 19:132 dni Autor Dowiesz się za cztery dni, nie ma co kiszczakować bez konkretów.
Opublikowano poniedziałek o 20:142 dni Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):A mogli po prostu zrobić Black Flag, bez asasyna. Wszystko mieli gotowe, tylko zmienić fabułę. Choć cholera wie co z tego wyszło i ile tu jest tego rimejku.Akurat Edward to jeden z lepszych bohaterów w grach o Assasynach.
Opublikowano poniedziałek o 20:312 dni @Dragon13 to akurat fakt, reszta postaci też spoko. Black Flag był świetną grą piracką, ale takim sobie asasynem. Skończyłem 3 razy, bitwy morskie najlepsze, choć czysto zręcznościowe.
Opublikowano wtorek o 06:282 dni Akurat mam niedawno powtórzoną trylogię, więc teraz Kenway wjedzie jak złoto. Ciekawe czy rozważają też odświeżenie innych tytułów, bo jak mniemam po części chodzi o zintegrowanie ich z tym nowym Animusem, który sięga wstecz chyba tylko do Origins.
Opublikowano wtorek o 19:321 dzień Wygląda pięknie - mam nadzieję, że walka zostanie fajnie przemodelowana, że w końcu pójdzie to w stronę batmana, ten stary system walki w AC miał coś w sobie, lubiłem oglądać te łączone animacje.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Amazon FR się wysypał przed pokazemWydanie lepsze niż to sprzed 13 lat. Mam nadzieję że ten rozmach sugeruje pełnoprawny remake, a nie tylko lekki lifting
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Jakie 260zł? 60$ to raczej przedział 220zł. Nadal drogo, ale czekam na ten pokaz żeby decydować czy nie lepiej po prostu pyknąć sobie w oryginał na konkutrze z suwaczkami w prawo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Świetnie to wygląda, szkoda tylko, że nie rpg, ale to pewnie dla wielu zaleta.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Hmm chyba i tak najpierw ogram oryginał, remake zostawi się na drugie przejście ewentualnie. Znając życie ubisoft i tak coś zjebie ale wygląda ładnie .
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 259 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego.