Opublikowano poniedziałek o 13:024 dni W dniu 8.03.2026 o 12:42, Donatello1991 napisał(a):Jak dla mnie to jesteśmy w momencie gdzie gra zacznie się od nowa.ASX pomylił sie ze wszystkim, bo wracamy najpewniej do czasów ery x360/ps3.Mhm... Gra zaczęłaby się od nowa gdyby wyszli i powiedzieli, że wszystko zapowiedziane na ps5 jednak kasują. Na tą chwilę to wygląda tylko jak mocniejszy steambox. Wątpię w całkowity powrót do ex-ów. Gdyby tak było nie robiliby hybrydy. Chyba, że liczą na ściągnięcie większej liczby PC-towców, ci też jest moim zdaniem głupie, bo PCMR dostałoby pierdolca gdyby ktoś zaczął ich nazywać konsolowcami.
Opublikowano wtorek o 16:033 dni Niewiele i gaming jaki znamy zmieni się na zawsze.Z jednym śp. asax miał rację - dobrze mieć możliwość wyboru.
Opublikowano wtorek o 16:413 dni Czekam na soczyste info. Może w czerwcu zaczną gadać? Series już i tak szoruje po podłodze, wiec nowych klientów nie stracą i tak. W chwili zwątpienia w markę dokupiłem playstation i cierpię z tym marnym sprzętem i ekosystemem.
Opublikowano wtorek o 18:353 dni Do końca roku pewnie wpadną hiobowe wieści o cancelu projektu na rzecz jakiegoś propagowania AI slopu.
Opublikowano środa o 11:462 dni Liczę, że ktoś z biorących udział w tych prezentacjach puści parę z ust. Czuję lekką podjarkę nową generacją.
Opublikowano środa o 14:012 dni 35 minut temu, pawelgr5 napisał(a):A o ktorej ma to byc?o 18:10*https://schedule.gdconf.com/session/building-for-the-future-with-xbox-presented-by-microsoft-xbox/917994
Opublikowano środa o 17:302 dni Kazali gościowi co transmitował wyłączyć telefon ale to co usłyszałem do tej pory zmieni wasze postrzeganie konsol i cały gaming
Opublikowano środa o 17:382 dni "Xbox mode" will be coming to W11 in select markets in April-Jason Ronald
Opublikowano środa o 17:442 dni Obejrzałem kawałek nagrania u destina i zaczeli chodzic po pomieszeniu i prosic o wylaczenie nagrywania ehh
Opublikowano środa o 17:482 dni 15 minut temu, Sebas napisał(a):Co wy myślicie, że tam pokażą? Kto wam tak mózgi wyprał xDciężko o bardziej zrozpaczonych ludzi szukających odrobiny nadziei, jednak 25 lat łapania oklepu robi swojePamiętacie jak stare baby widziały jezusa na zagrzybionej ścianie jakiegoś blokowiska?
Opublikowano środa o 18:002 dni Krychu a weź powiedz, co Ty pierdolisz ? Wcześniej pisałeś o anulowaniu projektu, potem jakie Xbox mode, teraz Windows Big Picture.
Opublikowano środa o 18:042 dni 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Krychu a weź powiedz, co Ty pierdolisz ?Wcześniej pisałeś o anulowaniu projektu, potem jakie Xbox mode, teraz Windows Big Picture.Akurat nie pierdolę, tylko w kwietniu wyjdzie apka na Windowsa 11 z trybem Big Picture, czego nie rozumiesz?To część projektu HelixJest oficjalka:Xbox WireFrom GDC: Building the Next Generation of Xbox - Xbox WireXbox is deep in development on the next generation Xbox console, Project Helix. Find out more from our keynote at the 2026 Game Developer Conference.
Opublikowano środa o 18:122 dni Nadal wszystko jest xboxem ale już bez sloganu, który się ludziom nie spodobał. Czyli podsumowując - zwyczajny postęp techniczny i korporacyjna dwulicowa gadka. Za stary jestem na takie sztuczki!