Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Project Helix - dyskusje ogólne

Featured Replies

Opublikowano

Ten jak pamięta posty z marca - na forum go niby nie było, a notatki robił gayos

• Odpowiedzi 309
  • Wyświetleń 18,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Masa ludzi ma Xboxa tylko zwyczajnie wstyd się z tym obnosić jak ambasadorami marki są takie postacie jak Asax czy drozdu

Opublikowano

Mówiłem że czytałem i pamiętam znacznie ciekawsze wypowiedzi kratoswokeAle poczekam na odpowiedni moment zanim je przypomnę.

Ale w tym akurat temacie pomylili się chyba wszyscy, więc nie ma wstydu. Każdy myślał sobie, że przyszła hinduska, była szefowa CoreAI i zaraz zacznie się wciskanie Copilota wszędzie, ale ja na razie jest na odwrót.. Żaden analityk by tego nie przewidział.

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, Observer napisał(a):

Ten jak pamięta posty z marca - na forum go niby nie było, a notatki robił gayos

Serio? Sam ludziom wypominasz posty sprzed czterech (jeśli nie więcej) lat w dyskusjach politycznych, ale to asax robi notatki? kekw

Opublikowano

Narazie same kłamstwa i obietnice.

Obiecali coś ze wsteczną na kwiecień i cisza.

Opublikowano

U mnie wsteczna działa, chyba że czekasz na coś związanego z komputerami no to nie ten dział

Opublikowano
17 minut temu, drozdu7 napisał(a):

U mnie wsteczna działa, chyba że czekasz na coś związanego z komputerami no to nie ten dział

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę czym będzie helix więc chyba jednak to odpowiedni dział

Opublikowano

Ja myślę że Ty nie do końca sobie zdajesz sprawę. Próbujesz wcisnąć wszystkim ze to będzie taki Rog Ally X jakiego posiadasz, tylko stacjonarny.

A raczej niewiele na to wskazuje

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Serio? Sam ludziom wypominasz posty sprzed czterech (jeśli nie więcej) lat w dyskusjach politycznych, ale to asax robi notatki?

Tak się sprułeś o żart, że przegapiłeś fragment o nieobecności na forum i nie zrozumiałeś.

5 godzin temu, ASX napisał(a):

Ale w tym akurat temacie pomylili się chyba wszyscy, więc nie ma wstydu. Każdy myślał sobie, że przyszła hinduska, była szefowa CoreAI i zaraz zacznie się wciskanie Copilota wszędzie, ale ja na razie jest na odwrót.. Żaden analityk by tego nie przewidział.

Na razie to to strategia MS się nie zmieniła, dalej jest to strategia kurczaka bez głowy, gdzie kilka miesięcy zmieniają plany. Miesiąc temu zapowiedzieli copilota dla konsol, dzisiaj go kasują po oburzeniu opinii publicznej, więc poczekam z oceną pani Shoarmy przynajmniej dwa lata. Jakoś wątpie żeby takie korpo jak MS zrezygnowało z AI, po prostu wyczuli że ludzie się buntują jak im się to na siłę wciska. Gdyby nie posty jebiące ich za to w całym internecie, to dalej projekt byłby wdrażany. Trzeba więc szanować krytyków marki, bo wiele dobrego robią dla Xboxa.

Ale ciągle mam nadzieję, bo XSX ciągle stoi pod telewizorem i nawet gamepassa wykupie na premierę Forzy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
  • Autor

Aaaa, klasyczek, "ja żartowałem" lapka Następna będzie karta "mój kolega ma Xboxa" kaz

Opublikowano

9 minut temu, Observer napisał(a):

Na razie to to strategia MS się nie zmieniła, dalej jest to strategia kurczaka bez głowy, gdzie kilka miesięcy zmieniają plany. Miesiąc temu zapowiedzieli copilota dla konsol, dzisiaj go kasują po oburzeniu opinii publicznej, więc poczekam z oceną pani Shoarmy przynajmniej dwa lata. Jakoś wątpie żeby takie korpo jak MS zrezygnowało z AI, po prostu wyczuli że ludzie się buntują jak im się to na siłę wciska. Gdyby nie posty jebiące ich za to w całym internecie, to dalej projekt byłby wdrażany. Trzeba więc szanować krytyków marki, bo wiele dobrego robią dla Xboxa.

No tak, już to pisałem kilka razy, dla mnie te wszystkie ostatnie ruchy, jak np. to wywalenie copilota bardziej mają na celu poprawę wizerunku wśród graczy. Ale myślę że cała strategia, którą Xbox obrał od dłuższego czasu, raczej nie ulegnie większym zmianom. Ale jak to mówią poczekamy zobaczymy, może się zaskoczę.

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał(a):

Aaaa, klasyczek, "ja żartowałem" lapka Następna będzie karta "mój kolega ma Xboxa" kaz

Nie potrzebujemy kolegów:

b7lqX.gif

Opublikowano
  • Autor

A to dobre akurat, składam broń obama

Opublikowano

Masa ludzi ma Xboxa tylko zwyczajnie wstyd się z tym obnosić jak ambasadorami marki są takie postacie jak Asax czy drozdu

Opublikowano

Weźcie mi to wytłumaczcie, masz swój sklep, masz swoją usługę play anywhere którą możesz promować, wiec dajesz "influencerom" klucz na steam, jaki to ma sens?

Opublikowano
Teraz, wojtas011 napisał(a):

Weźcie mi to wytłumaczcie, masz swój sklep, masz swoją usługę play anywhere którą możesz promować, wiec dajesz "influencerom" klucz na steam, jaki to ma sens?

Wydawcy gier często pytają na co chcesz klucz. Chciałbyś na sklep Microsoftu?

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Wydawcy gier często pytają na co chcesz klucz. Chciałbyś na sklep Microsoftu?

Za darmo byłoby mi obojętne

Opublikowano
1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):

Infuencerzy/recenzenci mogą sobie wybierać na jaką platformie chcą dostać klucz do recenzji/testów.

Ciekawostka, przed premierą Starfielda mnóstwo recenzentów poprosiło o klucz do wersji na PS5 i trzeba było ich uświadomić że takiej wówczas nie było. Taka jest świadomość i rozeznanie w branży wielu dziennikarzy.

Opublikowano
8 minut temu, wojtas011 napisał(a):

Za darmo byłoby mi obojętne

Ja generalnie nie mam problemów z Xbox app od lat, ale sporo ludzi ma, więc mnie nie dziwi. Alex z DF też mówił że tylko steam bo mial różne jazdy. Może to są naleciałości sprzed lat, ale nie dziwi mnie że ludzie są uprzedzeni. Do tego redakcja moze np używać steam family share żeby kilka osób sprawdziło i kombinacje z MS store mimo ze możliwe to mogą być problematyczne.

Opublikowano
6 minut temu, Kangus napisał(a):

Ja generalnie nie mam problemów z Xbox app od lat, ale sporo ludzi ma, więc mnie nie dziwi. Alex z DF też mówił że tylko steam bo mial różne jazdy. Może to są naleciałości sprzed lat, ale nie dziwi mnie że ludzie są uprzedzeni. Do tego redakcja moze np używać steam family share żeby kilka osób sprawdziło i kombinacje z MS store mimo ze możliwe to mogą być problematyczne.

no czaje, po prostu gryzie mi się to z promowanie przez cały poprzedni rok play anywhere a potem influencer pokazuje mi, ze gra na steam.

No ale to nie ja pracuje w marketingu, osobiście bym dawał klucze do swojej platformy

Opublikowano
  • Autor

Te kody da się przez aplikację Xbox aktywować.

Opublikowano

Przy wyborze to proste, że prawie każdy wybierze Steama. Taka jest właśnie przyszłość project helix

kaz

Nie mogę się doczekać jak microsoft w końcu coś będzie musiał zrobić zamiast tylko kręcić się w miejscu i budować wizje oparte na niczym.

17780713522825022119778166514399.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Jakbym dostał klucz do sklepu MS to nawet nie wiedziałbym gdzie to gówno jest szczerze mówiac.

i właśnie dlatego dają ludziom wybór)

Ludzie często nie doceniają siły przyzwyczajenia. Jeśli ktoś gra na głównie na Steamie to mając wybór raczej wybierze Steam. Jeśli ktoś korzysta głównie z konsoli Xboxa i Xboxa na PC to pewnie będzie wolał kod na Xboxa.

Opublikowano

A ja nie mogę się doczekać aż wydadzą Helixa, będzie fajnym sprzętem i może chociaż na chwilę skończy się to pierdolenie "zainteresowanych" Xboxem, a człowiek dalej będzie kończył więcej gier na TRUPIE niż elita na sprzętach z przyszłością

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

i właśnie dlatego dają ludziom wybór)

Ludzie często nie doceniają siły przyzwyczajenia. Jeśli ktoś gra na głównie na Steamie to mając wybór raczej wybierze Steam. Jeśli ktoś korzysta konsoli Xboxa i Xboxa na PC to pewnie będzie wolał kod na Xboxa.

Ja grałem tylko na xboxie i sporadycznie na playstation przez ostatnie 20 lat i w tamtym roku po zakupie pcta prościutko zanurkowałem w Steama. Sklep microsoftu na pc to niewyobrażalne gówno, nawet gdybym chciał z tego korzystać. Wszystko jest wymieszane. Microsoft jest za leniwy nawet, zeby skopiować Steama.