Opublikowano piątek o 09:062 dni Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził. Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.
Opublikowano piątek o 09:182 dni Autor 11 minut temu, triboy napisał(a):Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził.Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.Odezwij się na sklep@psxextreme.pl - coś spróbujemy pokombinować, żeby to połączyć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Dobry! OK, kto miał kupić to kupił, co anulowane i nieopłacone wróciło do puli, a tym samym mamy jeszcze 7 egz. limitki. W środę o 19:00 pula pojawi się pod tym linkiem na sklepie https://www.psxextreme.pl/produkt/playstation-extreme-1-okladka-limitowana/