Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził. Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Autor 11 minut temu, triboy napisał(a):Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził.Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.Odezwij się na sklep@psxextreme.pl - coś spróbujemy pokombinować, żeby to połączyć.
Opublikowano niedziela o 10:074 dni Autor Dobry! OK, kto miał kupić to kupił, co anulowane i nieopłacone wróciło do puli, a tym samym mamy jeszcze 7 egz. limitki. W środę o 19:00 pula pojawi się pod tym linkiem na sklepie https://www.psxextreme.pl/produkt/playstation-extreme-1-okladka-limitowana/
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Faktycznie, niezłe zesransko w komentarzach. Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;) I te genialne pomysły, zeby po prostu wziac i dodrukować więcej limitki...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No, ja też poległem wczoraj w walce. Chyba takiego brania to żadna limitka jeszcze nie miała.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 33 minuty temu, LeifErikson napisał(a):Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 37 minut temu, LeifErikson napisał(a):Faktycznie, niezłe zesransko w komentarzach. Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;)I te genialne pomysły, zeby po prostu wziac i dodrukować więcej limitki... Przy PS2 to bedzie dopiero wojna
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Aczkolwiek jak tak patrze na olx, to limitki wiszą po jakies 100 zl mniej więcej i chyba nikt sie o to nie zabija.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, LeifErikson napisał(a):Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Jak wezmiesz 5 sztuk, to zabraknie dla kilku osob ktore maja juz limitke pierwszego tomu, popyt wzrosnie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 12 minut temu, LeifErikson napisał(a):Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Aczkolwiek jak tak patrze na olx, to limitki wiszą po jakies 100 zl mniej więcej i chyba nikt sie o to nie zabija.Rozkminiam, czy od kolejnego specjala nie zrobić limitu max 2 sztuk/osoba, aczkolwiek i tak 99% bierze po jednej sztuce, jakieś pojedyncze osoby po 2, a już dosłownie jednostki 3-4.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No słabe w chuj, masz w koszyku i chcesz opłacić. No nic, będę szukał od skalpelów.