Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził. Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Autor 11 minut temu, triboy napisał(a):Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził.Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.Odezwij się na sklep@psxextreme.pl - coś spróbujemy pokombinować, żeby to połączyć.
Opublikowano niedziela o 10:075 dni Autor Dobry! OK, kto miał kupić to kupił, co anulowane i nieopłacone wróciło do puli, a tym samym mamy jeszcze 7 egz. limitki. W środę o 19:00 pula pojawi się pod tym linkiem na sklepie https://www.psxextreme.pl/produkt/playstation-extreme-1-okladka-limitowana/
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień Faktycznie, niezłe zesransko w komentarzach. Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;) I te genialne pomysły, zeby po prostu wziac i dodrukować więcej limitki...
Opublikowano wczoraj o 08:57 1 dzień No, ja też poległem wczoraj w walce. Chyba takiego brania to żadna limitka jeszcze nie miała.
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień 33 minuty temu, LeifErikson napisał(a):Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;)
Opublikowano wczoraj o 09:05 1 dzień 37 minut temu, LeifErikson napisał(a):Faktycznie, niezłe zesransko w komentarzach. Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;)I te genialne pomysły, zeby po prostu wziac i dodrukować więcej limitki... Przy PS2 to bedzie dopiero wojna
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Aczkolwiek jak tak patrze na olx, to limitki wiszą po jakies 100 zl mniej więcej i chyba nikt sie o to nie zabija.
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień 13 minut temu, LeifErikson napisał(a):Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Jak wezmiesz 5 sztuk, to zabraknie dla kilku osob ktore maja juz limitke pierwszego tomu, popyt wzrosnie
Opublikowano wczoraj o 09:23 1 dzień Autor 12 minut temu, LeifErikson napisał(a):Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Aczkolwiek jak tak patrze na olx, to limitki wiszą po jakies 100 zl mniej więcej i chyba nikt sie o to nie zabija.Rozkminiam, czy od kolejnego specjala nie zrobić limitu max 2 sztuk/osoba, aczkolwiek i tak 99% bierze po jednej sztuce, jakieś pojedyncze osoby po 2, a już dosłownie jednostki 3-4.
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień No słabe w chuj, masz w koszyku i chcesz opłacić. No nic, będę szukał od skalpelów.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Przecież dodanie do koszyka nie blokuje sztuki, dopiero płatność. Ktoś był szybszy.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Panowie, ale to tylko okładka. Ciekawe jak Zgredzi się wywiążą z treści tam zawartej, bo oczekiwania są wysokie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 godziny temu, Perez napisał(a):Rozkminiam, czy od kolejnego specjala nie zrobić limitu max 2 sztuk/osoba, aczkolwiek i tak 99% bierze po jednej sztuce, jakieś pojedyncze osoby po 2, a już dosłownie jednostki 3-4.Sprzedawać na kartki jak za komuny: kupony byłyby w miesięczniku - kupony z trzech numerów uprawniają do zakupu 1x specjala z limitką :D :D :D A tak na poważnie to może taki zabieg: wystawiać limitki w transzach. Na przykład co tydzień wystawiać 100 czy ileś tam sztuk z 400 - tak, żeby ten co się późno zorientuje też miał jakąś szansę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Jeśli już to pewnie bardziej zintensyfikujemy działania informacyjne (wcześniej + więcej), aczkolwiek sprawdzałem to już w tym konkretnym przypadku - pierwsze info było przy okazji ankiety jakoś 12 kwietnia, potem powtórki 14, 15 kwietnia i jeszcze post w socialach na start przedsprzedaży 16 kwietnia. Dodatkowo oczywiście forum, newsletter do klientów sklepu, osobny post na Patronite. Na przykład jeden Czytelnik napisał, że przegapił, bo źle ustawił powiadomienie w telefonie - na takie sytuacje to już trudno znaleźć rozwiązanie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 19 godzin temu, Ukukuki napisał(a):Przecież dodanie do koszyka nie blokuje sztuki, dopiero płatność. Ktoś był szybszy.A powinno ją trzymać aż do zakończenia zakupu, tak jest na innych portalach. Ja nie mówię o tym aby trzymać w nieskończoność koszyka, ale chociaż do zakończenia popranej płatności.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Shen twoja reakcja jest adekwatna co do Ciebie, nic innego nie można się po Tobie spodziewać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 56 minut temu, tajmeniczy czyletnik napisał(a):Sprzedawać na kartki jak za komuny: kupony byłyby w miesięczniku - kupony z trzech numerów uprawniają do zakupu 1x specjala z limitką :D :D :DA tak na poważnie to może taki zabieg: wystawiać limitki w transzach. Na przykład co tydzień wystawiać 100 czy ileś tam sztuk z 400 - tak, żeby ten co się późno zorientuje też miał jakąś szansę.Ostatnią rzeczą jaką chce robić to polować na te limitki xd
Opublikowano 55 minut temu55 min W dniu 30.04.2026 o 11:23, Perez napisał(a):a już dosłownie jednostki 3-4.Jednostki specjalne.